Ads: (Please Click!)

Sunday, February 01, 2009

Dato' Siti Nurhaliza membuat amal



Sape tak kenal penyanyi popular tanahair kita ni.. Dato' Siti Nurhaliza.. Semalam beliau telah membuat kerja amal di Amcorp Mall, Petaling Jaya dengan melelong beberapa item wardrobe peribadi beliau sendri.. Menurut beliau, sedikit sebanyak pendapatan dari lelongan itu akan di dermakan kepada tabung untuk Palestin.. Antara artis-artis lain yang terlibat selain beliau dalam acara tersebut adalah; Anita Sarawak, Faizal Tahir, Aizat, Aznil Nawawi, Mawi dan Dayang Nurfaizah..

Komentar:

Bagus la Dato' Siti ni buat amal.. sekurang2nya dapat gak pahala kan..? tp satu je aku tak berkenan langsung ngan Dato' Siti ni.. ye la.. tau la die tu glamor.. tau la die tu kaya.. tp jgn la sampaikan pakai tudung pun nak ikut trend terkini.. kalu btol2 wat keje amal, biarlah menyeluruh termasuk amal kpd diri dan rumahtangga.. Alahai Dato' Siti.. apa dah jadi.. kcewa gua beb..!


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
8 Comments


8 Orang Kentut Madu:

ani said... [Reply]

sy pun x suke cara dia pki tudung...mcm x ikhlas je pakai tudung...

aDuKa said... [Reply]

btol tu ani.. ntah ape2 la pkai tudung.. =(

Mencari Erti Hidup said... [Reply]

manjer pun stuju ngn komen ani 2..
cm xikhls n cm tpkse pun de..demi nk puaskn ati peminat..

aDuKa said... [Reply]

manjer: btol.. tp x kena pd tmpt la kan.. pkai tdung krn peminat bukan kerelaan ati sendri..

nisa said... [Reply]

Salam (^-^)

Cuma... lelaki Melayu amat cintakan gadis seperti Dato Siti? Saya perlu jadi macam Dato Siti. Kan.

sponge_anys here! said... [Reply]

tau xpew..
kalo dah nak wat amal tue..
pakai la tudung tue elok2..
dulu, kata nak pakai tudung tp skunk pakai tudung pon cm xpakai jew..
bek xyah pakai langsung..

aDuKa said... [Reply]

nisa: wsalam.. xperlu utk jd spt org laen.. be urself nisa.. =)

sponge_any_here: ya btol tu.. buat dosa free ada la.. =)

Anonymous said... [Reply]

Harap Dato Siti Nurhaliza bertudung dengan lebih sempurna dari sekarang ni.

Cuma saya terkilan penulis blog ni mengaitkan "glamour dan kaya" dengan niat cara/niat pemakaian tudung beliau. Penulis pasti Siti Nurhaliza bertudung sebegitu atas kapasiti glamor dan kaya ? Atau andaian tak berasas sahaja (baca : fitnah)? Komen ini mungkin tak akan disiarkan, tak apa, asalkan saya laksanakan teguran terhadap Siti dan penulis blog.

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger