Ads: (Please Click!)

Thursday, February 05, 2009

Addicted?


wahai kawan2 blogger ku sekalian.. berpada2lah layan blog tuh.. jgn sampai jadi cam gambo kat bawah ni udah.. 24 jam depan pc sambil isap rokok.. keyboard jd camtu confirm x penah rasa nak ganti.. dah 'barai' tetap rela x kuar rumah asalkan still leh guna..


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
7 Comments


7 Orang Kentut Madu:

ijechan said... [Reply]

hua3. =P

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said... [Reply]

huhu.. sangat teruk!!

ZahRa A!Sya said... [Reply]

eeww...sgt teruk n buruk..ni baru keyboardnye, tak tgk tn punya keyboard lg.ntah2 berkarat jugak agknye ye.hehehe

Babyjane[The Juliet] said... [Reply]

ini dah melampau niyh
:)

Mencari Erti Hidup said... [Reply]

ish..
pelik la org cmne..

Monkey D Luffy said... [Reply]

malas sangat tu

aDuKa said... [Reply]

zahra: cnfirm serabai! hahaha.. =P

smua: dah nama pn addicted.. mmg x reti sgt dah ni camne nak uruskan diri ngan masa.. muahahahaha.. =))

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger