Ads: (Please Click!)

Wednesday, February 18, 2009

Aktiviti Malam = Bowling!


wawawaaa~~.. aku ni baru je balik dari maen bowling kali kedua.. besh tau.. sape yg tak minat tu toksah dgr citer aku.. yg minat meh rapat2.. cam penjual minyak tepi jalan plak aku ni.. hehehe..

buat kali kedua malam ni performance aku makin meningkat.. dulu punye game tak sampai pun seratus point aku.. then malam ni aku happy la gak sebab smua game aku cecah seratus lebih point.. ok la kan bagi orang yg baru nak berjinak-jinak ngan sukan bowling neh.. satu dlm sribu la kalo ade org leh point 200 lebih ke atas utk first time maen.. ade ke? adeeee.. sape kate takde..? kali ni aku takde cedera apa2 macam sblom ni.. kaki..? okeeeyyy.. tangan..? okeeyyy jugaaakkk.. minda..? laggiii okeeeyyyy..

yang cambestnya mlm ni bila aku duk sbelah lane ngan Pok Man.. sape Pok Man? hah.. sape tak kenal Pok Man mmg die ni newbie la kat Stadium Sultan Mizan tuh.. Pok Man ni kalu korg nak tau, mmg otai kat pusat bowling Diman neh.. leh dikatakan pusat bowling ni rumah kedua dia.. tiap2 hari ada dia ni.. pagi petang siang malam ada.. nape aku suka duk sbelah lane ngan die? sebabnya, best tgk die maen.. leh curi2 sket skill die.. kwn2 die pn hebat2 gak.. point 200 ke atas tu celah gigi je beb..! strike je memanjang.. jeles aku nengok..

dalam duk suka, ade gak yg benci.. first, menunggu tu dah sekian hal.. yg aku bengang bila ada org potong queue.. bayangkan, aku book nama pkul 8.15pm.. dapat maen pkul 10.45pm! kesnya, Pok Man dan ade dua tiga org lagi dah deal ngan taukeh pusat bowling tu.. maknanya, diorg takyah tunggu giliran.. just bgtau kat taukeh die nak maen, then pilih je lane mane ko nak.. pergh..! punye la hangin aku satu badaaannnn.. bukan hari minggu pun terpaksa menunggu kerana org jenih camnih.. org laen nak maen gak.. tau la korg tu pelanggan tetap.. yg pelanggan tak tetap ni camne? geramnye aku..

tp seb baek Pok Man tu baek orgnya.. sudi gak bgtau law maen bowling kat kitorg.. mekasey la Pok Man.. hm.. kdg2 terpikir gak aku.. Pok Man dah tua.. spatutnya duk la kat umah beribadah.. dengan usia Pok Man tu alangkah baiknya 'bermain' di surau ataupun masjid.. bukannya di pusat bowling membaling bola semata-mata nak menjatuhkan pin.. duk surau or masjid at least bleh 'baling' segala ibadah untuk 'menjatuhkan dosa'.. tak gitu?

ape2pun.. aku hepi hari..

** dah tua buat la cara org tua..!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
7 Comments


7 Orang Kentut Madu:

GiGGLinG GaL said... [Reply]

bley challenge nih?

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

gigglinggal: moh la klu brani.. =P

Monkey D Luffy said... [Reply]

ko bg tau pok man tak? hehehe

Mencari Erti Hidup said... [Reply]

stiap kli men asik msk longkang je..
nyampah..
hehe..

apisz said... [Reply]

Keistimewaan Bau Ketiak Lelaki...
Benarkah bau ketiak lelaki mampu menjadi penawar kepada gejala tekanan yang dialami oleh wanita? Kenyataan ini dikeluarkan oleh Bahagian Biologi Manusia di University Pensylvania beberapa tahun lalu. Kajian dilakukan di sana membuktikan bahawa peluh lelaki membantu kaum wanita menurunkan tekanan dan melancarkan perjalanan haid. Menurut laporan Jurnal Biology of Reproduction America, sebelum ini, bau ketiak lelaki yang sengaja " diproses" daripada lelaki yang tidak memakai deodoran digunakan sebagai bahan ujikaji bagi mencari bukti bahawa hidung wanita boleh "digoda" dengan bau lawan sejenisnya.

Dalam ujikaji yang dilakukan, wangian semulajadi itu kemudian disapukan ke atas bibir puluhan wanita berumur 25 dan 45 tahun tanpa memberitahu ia adalah bau peluh lelaki dan hanya diberitahu bahawa mereka sedang menguji satu aroma wangian tersebut. Enam jam pertama selepas itu, skala mood wanita yang di sapu wangian yang diperbuat daripada peluh ketiak lelaki tersebut diukur. Hasilnya sungguh unik. Selain boleh mencerahkan mood, wangian ketiak lelaki ternyata dapat membuatkan wanita menjadi kurang tegang...

Lepas ni boleh la bagi orang pompuan cium ketiak orang lelaki tanpa rasa bersalah...hahaha.

여자 이니까® ☂[x]O[x]O☂ said... [Reply]

hahaha kalo g2, xoxo lg teror men boling..ihih ;p

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

manjer: keep practice maybe bleh kot..

apisz: ni pehal lak pasal ketiak ni.. adess.. x_X

xoxo: amboi.. ni kire menjabar.. meh la nak lawann.. bwekkkk..! =P

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger