Ads: (Please Click!)

Wednesday, February 04, 2009

Ape kes?!



Hairan aku.. ni ape kes nih? org utan ni gile seks ke xde kerja nak buat? ke buang tebiat?
PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
13 Comments


13 Orang Kentut Madu:

Lucky said... [Reply]

Suruh la dia tu bertaubat.. hahaha..klalar arr...


http://gigglingblog.blogspot.com

br pindah umah .. :D

apisz said... [Reply]

gile! ko buat ke tu? taubat la weh....muahahhahah


(^_^)

fyzue said... [Reply]

dier gatal ponggong tu, syok menggaru sekali tersilap cucuk daa..hehe

widydib said... [Reply]

di bukan keje org utan tp keje org bukan utan...
org utan x mampu nak buat sendiri..
ye dakk?

fzalah said... [Reply]

hahaha gile blue..tontonan 18sx..

.adeqqs. said... [Reply]

haha
syep msih knak knak!
dose dose
haha :DD

Yatie said... [Reply]

ehmmmmmm ?????

Mencari Erti Hidup said... [Reply]

klau manusia wt cm2..
mknenye dia sme je cm org utan buang tebiat..

Ochie~(^_^)v~ said... [Reply]

uik... hemm...
apa nak jadi dah...

Monkey D Luffy said... [Reply]

besar tu

n4dh!3r4 said... [Reply]

erm~
nmpk cm org utan neh yg dieksploitasikan oleh manusia.
xkn org utan leh wat cmtu sndri?? -_-"

aDuKa said... [Reply]

lucky: org utan xtau la taubat2.. =P

apisz: apelak aku nyer.. kejam sgt ke aku ni..? hahaha..

fyzue: hahaha.. mungkin gak kot.. gatal tahap dewa tuh..

widydib: ntah la..

fzalah: hahaha.. =))

adeqs: opppssss! cane kanak2 leh masyuk sini? =P

yatie: cakk..

manjer: hahahaha.. btol tu manjer..

ochie: ntah la cik ochie.. binatang ni kene dera kot.. =P

kapten: tau xpeee...

nadhiera: mungkin.. xkan la org utan tu bodo2 wat camtu kan? huhuhu..

~Tieha~ said... [Reply]

adessssss.... xsanggup nk tgk..... cm sakit je..huhuhu

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger