Ads: (Please Click!)

Wednesday, February 25, 2009

Sesat di KL


yaaaaaa.. padan muka aku kan? gini la jadinya kalu 'ayam masuk bandar'.. nak tuju arah lain tiba kat tempat laen.. how so fxxking damn 'kampung' i am.. rite?

korg nak tau x, malam smalam konon la aku ngan member aku ni planning nak amik jalan balik yg paling dekat from AmBank to our apartment.. so after we went home, we'd try to find the right way referring to google maps la.. how stupid we are, thou both of us sememangnya tak berapa familiar sgt ngan bandaraya KL ni.. planning baeeeekkk punya memorized jalan itu jalan ini.. so tadi we'd done doing our job around 7 o'clock la lebih kurang.. from the first day lagi kitorg jalan kaki mnuju ke car park murah area AmBank.. masuk kete je kitorg pun plan la nak follow map yg kitorg tgk dlm google maps tu.. dah 'buta' KL.. tambah plak tgk google maps.. bukannya nak sama tgk dalam alam maya dengan 'live' depan mata kan.. so masuk jalan itu jalan ini, tup2 sesat.. tu dia! sampai cheras! bapak punye jauh tersesat..

at last ktorg takde pilihan.. berpatah balik masuk bandar then cari Federal Highway.. alhamdulillah.. after more than an hour, we arrived to Taman Desa.. fuhhh.. jalan sesak punya la satu hal.. tambah lagi sesat ntah masuk jalan berhantu mana.. benci btol aku.. elok sgt..! sesat + sesak.. bunyi sebutan lebih kurang sama.. memang 'berhantu'..!

sampai je apartment, aku call abang aku.. die mmg expert jalan KL.. so esok nak tak nak aku kena follow la arah jalan yg diberikan oleh abang aku.. on that moment, aku terfikir.. ape la bodoh sangat aku ni.. apsal la aku tak call abang aku dari awal-awal?!! daaaammmmmnnn..!!!

** serik dah tengok google maps..

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
6 Comments


6 Orang Kentut Madu:

♥ cik intanurulfateha ♥ said... [Reply]

.hikhikhik
.alaa xpe
.bio sesat arini
.esok3 x sesat3 lagik :)

widydib said... [Reply]

amboi jd org key ell dia leni....
kalau sesat pulang ke pangkal jalan...tu lah penyelesaian kalau sesat. jgn dok igt pangkal jln sudoh ar.

Monkey D Luffy said... [Reply]

tu ler harap teknologi sangat... hehhe

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

intan: sbulan lebih je kat sni teacher intan oi..

widydib: hoh.. laen maknanya sesat tuh..

kapten: huhu.. lps ni x dah.. serik..

jiji najiy said... [Reply]

xpe...
sesat2 skg nnt len tym lh round2 tempat len pulek
hihik

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

hahaha.. btol tu cik jiji.. smlm ngn harini round byk tempat dah.. dgn erti laen; sesat.. hahaha.. =P

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger