Ads: (Please Click!)

Tuesday, February 24, 2009

First working day in KL


aku nak tulis scara summary aje..

sampai KL pkul 9pm lebih.. msuk apartment dlm pkul 11pm lebih.. hari ni bangkit tido pkul 7am.. subuh dah terbabas.. bleh plak kantoi arah kiblat.. sengal.. oleh kerana darurat, tnggu je la mentari menjelma then qada.. chief technical officer (cto) si cina apek janji nak datang pick up kitorg pkul 8.30 then aku ngan partner aku tnggu la si cina apek ni.. tp pkul 9.15 baru nampak batang idongnya perut boroinya.. dammit.. sampai office (testing room) di AmBank dlm pkul 10 lebih.. malangnya, staf programmer ramai cina apek lagi.. sorg je melayu iaitu project manager (PM)..

aku takde brief ape2pun.. so boring tahap maksima.. petang baru la diorg ready nak tunjuk aku demo2 project diorg.. sepatutnya aku dihantar utk ditugaskan fix bugs.. anggaran 200 bugs aku kena settle.. tp aku tak dapat task yg sepatutnya.. sebaliknya, aku ditugaskan utk siapkan 2 report utk disiapkan dlm minggu ni juga! merangkak la aku..

jam dah menunjukkan pukul 7.30pm.. tetiba cina apek yg jemput aku pagi td nak blah.. last2 dia bgtau aku yg aku dan kawan aku kena balik sendri.. siap bagi no phone utk aku contact someone utk guide-kan kitorg cara nak balik ke apartment aku.. badigol.. datang skali, balik asing.. ingat kitorg ni tau sangat jalan KL.. kalu dekat takpe la gak.. lastly seb baek ada chinese girl team aku sudi nak anto aku di CM.. so aku take a bus to go home.. penat toksah ckp arrr..

sampai apartment, on laptop jap then post entry ni.. tu je.. mls nak tulis pjg2..

** fxxk la cina anxing..!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
10 Comments


10 Orang Kentut Madu:

Monkey D Luffy said... [Reply]

amoi tu lawa? hahaha

alien said... [Reply]

bugs tu drg dah kasi sembur racun serangga kot..

~♥ cik intanurulfateha ~♥ said... [Reply]

fuhhh sabar3 =p

ani said... [Reply]

kl kat area mana cik aduka?

GiGGLinG GaL said... [Reply]

incik aduka..
diarea mana kamu skarang?
selamat datang ke kl..
dan selamat menempuh jem jadah di kl nih..

juga selamat berperang sama itu anjing..

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

kapten: cunnnn..!

alien: ntah la.. tp still ada byk..

intan: okehh..

ani: kl area tman desa

giggling gal: tmn desa..apartment c2..

ani said... [Reply]

lorr...kat tmn desa ke...x jauh sgt la dr area umah sy =)

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

eh yeke cik ani? dhtu cik ani duk area mana? =)

ani said... [Reply]

sy dok kat area jln klang lama...

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

ohhh.. dekat je tu..

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger