Ads: (Please Click!)

Friday, February 06, 2009

Kegunaan lain underware yg korg x tau



Korg x tau underware (seluar dalam) pun boleh di buat baju.. tengok pic ni dah lew.. nak save budget.. alang2 ekonomi dunia yg x menentu ni kaaannn.. rasa2 korg elok x kalu kite kat Malaysia ni praktik cara ni bersama? agak2nya apa ek akan jadi kat skeliling kita..? agaknya rmai la pakcik2 dan makcik2 yg pengsan tgk anak2 dara duk menayang underware2 di khalayak umum tanpa segan silu.. x pun maybe smakin rmai si perogol + si gile seks kat Malaysia neh..

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
7 Comments


7 Orang Kentut Madu:

fzalah said... [Reply]

hahaha save bajet...
sexy lak tu..;p

Mencari Erti Hidup said... [Reply]

besarnye underware dak kecik ne..
ptt la bleh wt bju..

GiGGLinG GaL said... [Reply]

wakakakaka... klakar nyer... sape la pnye spender dia rembat...


aduka.. it's me.. dia lupa la tu.. i tukar profile ler.. tukar blog address.. come join my madness kat my blog!

http://gigglingblog.blogspot.com

aDuKa said... [Reply]

fzalah: try la fzalah.. ok pe.. =P

manjer: kalu dewasa cane ek? kene besar lg la kot.. giant XXL.. btol x? hahaha..

giggling gal: yg bapak die kot.. i lupa la giggling gal.. xpe.. i follow ur blog k.. =) sori..

Monkey D Luffy said... [Reply]

kalau awek pakai aku tak dapat bayangkan

Babyjane[The Juliet] said... [Reply]

auuwwwwwww
sexy sih
:)

aDuKa said... [Reply]

kapten: aku nak tmbah power spek.. bru clean n clear! hahahaha..

jane: nak cuba try test ke jane? boleee... sexy gitu kalu jane pkai.. =P

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger