Ads: (Please Click!)

Monday, February 02, 2009

Campaign for Palestine






Malay Version

Boikot Israel! Bebaskan Palestin! Marilah kita sama2 panjatkan doa ke atas Allah s.w.t agar membebaskan org2 Islam, yg juga saudara kita di negara Palestin drpd kekejaman Yahudi laknatullah.. Kalu rajin boleh, sama2lah kita bersolat hajat, agar kekejaman ini tidak lagi berleluasa, dan harap Yahudi laknatullah ni berambus meninggalkan bumi Palestin.. Sama2lah kita sebarkan kempen ini.. Pilih mana2 logo di atas.. Nak pilih semua pun boleh.. Copy, paste and then post dlm blog anda..

English Version

Boycott Israel! Free Palestine! Come on all Muslim around the world, be pray to Allah for freedom to Palestine and their innocent people from Israeli fierceness and terrorism. Due to this campaign, you are allow to pick one or all graphics above and post in your blog. Let's spread this campaign to the world, especially to Islamic country! May Allah bless us and all Palestinian! Allahu Akbar!!!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
14 Comments


14 Orang Kentut Madu:

dewa said... [Reply]

Dukungan penuh untuk Palestina, semoga ALLAH selalu melindungi dan meridhoi setiap perjuangannya. Amin
ALLAHU AKBAR

aDuKa said... [Reply]

dewa: amin ya rabbal'al amin.. insyaAllah.. sama2 lah kita doakan ke hadrat illahi.. allahu akbar!

yOnnA said... [Reply]

allah itu maha adil.
diorang pasti dpt pembalasan!!

semoga allah rahmati setiap perjalanan
umat2 palestin!

aDuKa said... [Reply]

amin..

suryaden said... [Reply]

yahudi kikir itu pastilah akan kehabisan uang untuk beli senjata...
semoga tuhan menistakan uangnya...

aDuKa said... [Reply]

suryaden: mudah-mudahan.. amin..

Muhammad Azli Shukri said... [Reply]

sama2 kita berjihad. salam singgah.

Renato HappyBlue said... [Reply]

The world is always on my mind and in my Prayers! All the best my friend! Peace + Love + God Bless! Greetings from Brazil, Renato HappyBlue

aDuKa said... [Reply]

renato: thanks for the comment, and being my follower.. =)

lizz said... [Reply]

israel ni,kalau dapat pijak2 perut diorg..syiok ni!benci aku woo

aDuKa said... [Reply]

lizz: hoh ganah demo! pe kata ko pegi bperang kat gaza nu lizz..ok gak.. mne la tau kot2 dapat gak sekor yahudi..leh la ko pijak2 perot diorg.. hakhak..

apisz said... [Reply]

boikot!!!!

fzalah said... [Reply]

boikot kta blh wat ekonomi dorg merosot...

berjuang demi islam...

jgn biar kta trus ditindas.

aDuKa said... [Reply]

apisz: ya! boikot!!

fzalah: satu lagi cara, belilah barangan buatan melayu tempatan.. =)

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger