Ads: (Please Click!)

Sunday, February 01, 2009

Budak Yang Kurang Ajar!



Tgk la gambo ni.. sungguh melampau kebiadaban budak kecik neh.. kesian lak aku nengok makcik tu ha.. ape komen korang? nak dengar sket.. ske ati korg la nak kat ape nak mencarut ape.. aku bg green-light!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
13 Comments


13 Orang Kentut Madu:

Norfizah said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
fzalah said... [Reply]

tampo kang bdk ni...

syaza said... [Reply]

.........
apa nk jd dgn budk2 zmn skg?
=.="
*istighfar*

cebisan harapan said... [Reply]

hmm... salah saper agaknyer budak2 jd cmtue?? salah didikan or persekitaran?? nauzubillah..

aimee said... [Reply]

isk.. kalo aku ade kat tmpat kejadian, aku gi kat budak tu aku hempok pale die. x pon aku mkn cokelat dpn die sambel jilat2 jari. pastu pura2 nak bg die. bile die dtg aku pamerkan jari hantu aku kat die lak.

Asiahaha's said... [Reply]

eee. budak-budak ni. LEMPANG usus kang. ;p

aDuKa said... [Reply]

fzalah: tampo jgn x tampo..

syaza: jd mafia kot.. =P

cabisan harapan: kedua2nya skali..

aimee: uiks.. jgn hempuk aimee.. nnti org kata aimee lak kureng ajo.. huhuhu.. kalu nak balun ok.. =P

asiahaha: cane ek lempang usus? *thinking*

Mencari Erti Hidup said... [Reply]

ish..geramnye manjer tgk..
rse nk kerat je jri bdk 2..
ank spe la 2 gak nye yer..

aDuKa said... [Reply]

manjer: xtau la manjer.. pic amik dr tenet.. tgk uniform mcm indo.. x pn thai.. x pn vietnam.. ape2pn negara dlm asia lew.. *thinking*

Ochie~(^_^)v~ said... [Reply]

hem...
sedihnya ngok dak2 berkelauakn biadap mcm tu.. hemm..
Beri oci pgjrn utk mendidik anak2 agar mempunyai akhlak yg baik n mghormati org tua..

aDuKa said... [Reply]

ochie: anak2? amboi.. cik ochie bile plak jadi puan ochie? hakhakhak.. klu utk masa depan ok la.. erm.. akhlak dan budi seorg anak spatutnya perlu dididik bermula di rumah.. =)

Monkey D Luffy said... [Reply]

memang nak kena marah budak tu

pikul beban said... [Reply]

tak baik di tampo just nasihat je...

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger