Ads: (Please Click!)

Wednesday, October 05, 2011

Rabu Yang Tak Terkata-kata (Bahagian 3)


bibir pantat melayu
Rabu Yang Tak Terkata-kata (Wordless Wednesday la tu!)

READ MORE / LESS >>

PUMA KUMA!

Aku peminat pakaian branded. Tapi tak mampu. Hanya boleh berlagak dengan ini. Demi men'jeles'kan kawan-kawan.

Kids, please TRY this at home! Hahaha!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
14 Comments


14 Orang Kentut Madu:

IxoR@ said... [Reply]

Jeles!

Wordless Wednesday.. hahahaa

Geng Lepak said... [Reply]

http://mohamadfbi.blogspot.com/2011/10/wordless-wednesday-2.html

~Nana 귀여운~ said... [Reply]

omaigod....KIDS PLEASE DON'T TRY THAT AT YOUR HOME..hhaaaa..jaat suruh bebudak cube buat...

bella luna said... [Reply]

aduka,larat ke nak kendong kucing tu kehulu hilir?puma la sgt kan :p

::ini belog saya . cinta hati saya:: said... [Reply]

halamak bahaya betoi . hee please try that at home . haha:)

cik kiwi's said... [Reply]

hahaahhahahahahahaha!. siannye diaaaaaaaaaaaaa...kalau jenama crocodile pulakkkk???. hahahha

apaja said... [Reply]

kesian kucing tu jadi mangsa...tapi kalau crocodile takut lu pula jadi mangsa lauknya...he he

Aduka said... [Reply]

@IxoR@

jeles ke?
brand real tau!
=P

Aduka said... [Reply]

@Geng Lepak

=)

Aduka said... [Reply]

@~Nana 귀여운~

bia budak2 rasa.
blaja dr pengalaman.
huahuahua..

Aduka said... [Reply]

@bella luna

xpe.. brand punye psl..
=P

Aduka said... [Reply]

@::ini belog saya . cinta hati saya::

try.. jgn x try..
=D

Aduka said... [Reply]

@cik kiwi's

letak la buaya.
=D

Aduka said... [Reply]

@apaja

demi brand.
letak buaya yg dh mampos.
hahahaha.

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger