Ads: (Please Click!)

Sunday, September 05, 2010

Penawar Duka



Salam sejahtera semua. Haip, haip! Penawar duka ya. Bukan penawar aduka! Haha.

Sejak akhir bulan Ogos sampai sekarang aku dihimpit beberapa tekanan dan dugaan yang sedikit sebanyak mencuit emosi aku. Dugaan bulan mulia bulan Ramadhan. Diharap ada hikmah disebalik dugaan-dugaan ini. Oleh yang demikian, aku seperti sedikit kehilangan idea dan mood untuk update blog. Gaya penulisan sebelum ini pun macam tidak berapa betul. Mujurlah pada malam ini, aku sedikit ceria dan gembira. Seterusnya membangkitkan sedikit semangat mahu berblogging. Alhamdulillah.

Klik spoiler ini untuk meneruskan bacaan..

Okey. Artikel kali ini tidaklah begitu panjang. Cuma artikel kali ini membawa anda semua kepada artikel-artikel yang 'panjang'. Hehe. Artikel kali ini adalah untuk follower baru serta lama blog aku khasnya, dan pembaca-pembaca serta pelawat-pelawat blog aku amnya. Artikel kali ini mengajak anda semua membaca artikel-artikel lama dari blog aku.

Aku akan membahagi-bahagikan setiap satu artikel kepada satu kategori. Okey. Kali ini aku akan review balik artikel-artikel lama dalam kategori yang boleh dikatakan lawak. Aku tidak mengajak anda membaca kesemua artikel. Pilih. Anda pilih sendiri tajuk mana yang dirasakan menarik. Maaflah kalau cerita-cerita yang tersenarai tidak menepati kehendak. Semua link yang aku senarai di bawah akan auto open new window.

Kata pujangga, ketawa pengubat duka lara yang terpendam di hati.. *Senyum!*

Sekian.
Jangan lupa klik Nuffnang aku juga ya. Apa yang penting? KERJASAMA..!



PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
7 Comments


7 Orang Kentut Madu:

hans said... [Reply]

haih
hati tengah gundah gulana ke hingga nak baca entry lawak2 nih?

P/S : Tips - Tips Bagaimana Nak Mendapatkan Duit Raya Yang Banyak

Ivy Metaga said... [Reply]

jgn sedih2 aduka...selamat berpuasa, tak lama lagi nak raya yeah!!..=)

hazeleyed lady said... [Reply]

Be happy ok...
Selamat meneruskan puasa dengan ceria.

Zulfahmi Abidin said... [Reply]

bahahah..enrty lama tidak dilupakan.....:)

/Dayah//Nurul/ said... [Reply]

entry panggilan hangit tu bes. kantoi latip kan :)

diba said... [Reply]

keep ur smile in dis syawal;)

syahira ariff said... [Reply]

new style
menarik
hee~kenapa jiwa kacau ni aduka?
chill eh

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger