Ads: (Please Click!)

Thursday, February 25, 2010

Shutdown@Perwaja


Assalamu'alaikum semua. Rasa macam lama aku tidak kemaskini blog. Walhal baru 2 hari. Haha.

Untuk pengetahuan semua, aku baru mengambil kontrak bekerja selama 1 bulan di dalam industri pembuatan. Anda pernah dengar Perwaja? Aku bekerja kontrak sebagai buruh kasar saja. Hari ini sudah 3 hari aku bekerja. Walaupun memenatkan, tapi aku puas. Dan selama 3 hari ini jugalah aku jarang blogwalk.

Mungkin seterusnya selama sebulan juga aku 'bercuti' dari aktiviti blogwalk. Aku akan buka senarai artikel di dalam bloglist sahaja dan baca. Kemudian aku tutup. Yang mana aku tidak sempat tinggalkan komen, faham-faham sajalah. Sebenarnya ingin juga aku menunjukkan bukti aku bekerja. Tapi kebetulan petang semalam telefon bimbit aku pula yang rosak. Bateri tidak tahan lama. Charge penuh, 2 atau 3 jam kemudian mati.

Okey. Di sini ada pengumuman sedikit.

Kepada PESERTA CONTEST 'If I Were A Millionnaire', tarikh review akan ditunda lebih lama. Maka tarikh pengumuman pemenang akan dilewatkan. Walau bagaimanapun, tarikh tutup tidak akan berubah. Anda tidak perlu risau, cuma perlu bersabar sedikit, okey? Habis kerja kontrak ini, aku berjanji aku akan review kesemua blog anda semua, okey?

Setakat ini sudah 25 orang peserta. Tarikh tutup pun lambat lagi. Tapi yang hairannya, ramai outsider yang turut serta. Follower lama langsung tiada! Yang ada pun follower baru. Itupun mereka follow blog aku selepas menyertai contest aku. Apa kes? Ke mana korang semua pergi ni? Apa-apapun terima kasih kerana menyokong blog aku yang tidak seberapa ini.

Okeylah. Sampai sini saja. Sekian.
Cerpen bersiri (tajuk rahsia!) sudah di dalam pembikinan. Tungguuuu..

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
6 Comments


6 Orang Kentut Madu:

DaHLia said... [Reply]

wahh dah bkerja? bagusla...
kat teluk Kalong ek??


ade gak cerpen besiri nnti?? besh besh

Ah Fatt said... [Reply]

takder idea lor

hasni said... [Reply]

aku nk juin jgk
tp idea kering bah

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

ngee.

l0lly bab2 contest agak lemah lorrr.

C++ said... [Reply]

Bhai...

Kalu ader masa ... lepak la kat Aldwich Teluk Kalong... hehehe.. cari gua kat situe..

panadol said... [Reply]

inchik aduka,
mcm x jd lak aku join contest tue.
hohoohoh

idea aku da kering kontang kn serap oleh cuaca panas skang nie.
hahahaha

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger