Ads: (Please Click!)

Saturday, July 31, 2010

Contest Aku dan Ray Ban



Salam semua.

Sudah lama aku tak join contest. Lama sudah memeram. Biasalah, tiada internet di rumah. Akses pun di handphone aje selama ni. Nak blogging pun tiada mood sebab banyak tool blog tak nampak (Opera Mini cap ayam lagi kot!). Asyik mengomel di Facebook saja.

Klik spoiler ini untuk meneruskan bacaan..

Okey. Kali ini aku join contest Ray Ban pula. Di blog penulisnya, Caer, dia eja Ray Bon. Alah. Typo error kot. Tak pun Ray Ban dia cap ayam. Ntah. Haha. Gurau saja, Caer. Alang-alang join contest, boleh kenal-kenal sama Caer (Cara sebutannya 'Ka-ir'. Bukan 'Ca-ir'. Haha.) Blogger baru, bagi aku. Mungkin. Jadi kepada Caer, maaf ya. Blog aku ini kurang sangat update. Aku ada saja online. Cuma di Facebook. Add la aku.

Belum pernah aku join contest serupa ini. Ini first time. Malas mahu menonjol sangat dalam blog. Di Facebook, okey la. Action begitu begini. Posing bagai. Tidak mengapa. Kali ini saja. Khas untuk contest yang dianjurkan oleh Caer.


Tu diaaa aiihhh..! Model fesyen mana ntah ni! Haha!

Dalam banyak-banyak, inilah antara gambar aku dress-up bagai. Semua barang branded punya. Dari atas sampai bawah. Cermin mata Ray Ban original. Sweater Evisu original. Baju Miami Ink original. Jeans Levi's Engineered original. Kasut Adidas original. Seluar dalam pun original juga! Cap Lee Cooper kalau tak silap aku. Haha. Sila abaikan budak spastik dan botol 100plus kat belakang tu ya. Itu hiasan semata-mata. *Rasa spoil jer ada semua tu* Gambar ini di snap pada tahun lepas di Marang, Terengganu. Ada perjumpaan ape ntah. Lupa.

Gambar di atas ni di edit oleh Hunny. Thanks, Hunny. Al-maklum masa tu aku belum mahir sangat guna sebarang aplikasi edit meng-edit gambar. Haha. Tapi tidak lagi sekarang. Bolehlah sikit-sikit.

Last but not least, contest si Caer ni mahu contestant tag 2 orang. Hm.. mahu tag siapa ya? Hm..
1 - Dayah
2 - Hunny

Hamik kau! Buat! Buat! * pandai la kau Caer cari contestant.. tapi cam cara memaksa plak.. haha.. gurau jerk! :P *

Okey, sekian saja dari aku. Harap-harap terpilih ya, Caer. Dah habis macho dah posing tuh! Haha.
Ada sesiapa nak sign aku tak? Haha.



PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
12 Comments


12 Orang Kentut Madu:

♥ aku hUnNy (^_~) ♥ said... [Reply]

huu..pic hunny edit!!!waahh..terharu jap..sob3...kesat air hidung..hahha...

ehh..atok tuaa..tag hunny apasal?gilak betul..tidakk..tak sanggup!!!xp

aduka said... [Reply]

hunny:
hahahahaha..
x nak buat pn xpe.. tak wajib pun..
agpun hunny pkai spek rayban huduh lew..
tua2 krepot pn masih nk pkai rayban ke?
hahahahaha...

lalink7 said... [Reply]

giler macho siott pic tue...
hehe

hans said... [Reply]

den xada pic macam nih
camner nak masuk
haih

P/S : Milah Hot Tapi Aku Lagi Hot!

syahira ariff said... [Reply]

stylo habis la!
hahaha
sluar skinny yg penting!!

aduka said... [Reply]

lalink:
haaa..
baru tahu ke?
kekeke..
=P

aduka said... [Reply]

hans:
snap je..
suh kwn ko snap..

aduka said... [Reply]

syahira ariff:
hehe..
stylo2..
=P

☺[ai][sUmi]☺Chan said... [Reply]

semangat duka join contest.. hehee.. sumi di tag pun belom sempat lagi nk join.. entah2 dah tamat..

aduka said... [Reply]

cik sumi:
join just for fun je cik sumi..
kalu menang, jd satu bonus..
=P

Abang Chik said... [Reply]

semoga berjaya aduka best of luck =)
ray ban memang satu jenama yang unggul

ray ban said... [Reply]

macam mana bro menang x?

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger