Ads: (Please Click!)

Friday, February 04, 2011

Hantu Kak Limah Balik Rumah (2010) : Download Link


Hantu Kak Limah Balik Rumah
Salam.

Hah, sudah pasti ramai yang tertunggu-tunggu keluarnya filem (movie) download percuma dari internet, bukan? Dan mungkin juga ramai yang tercari-cari link untuk donload filem paling kelakar abad ini, bukan?

READ MORE/LESS..

Sebenarnya aku pun begitu. Okey. Tidak usah membebel. Tentu ramai yang tidak sabar. Di bawah ini adalah senarai link yang boleh anda download secara percuma.

Sinopsis

Husin yang telah lama bekerja di Singapura mengambil keputusan balik ke kampung halamannya, Kampung Pisang. Apabila pulang ke rumahnya, Husin hairan melihat perangai pelik jiran sebelah rumahnya, Kak Limah yang langsung tidak bercakap dan rambut yang mengerbang semacam. Dia juga mengalami kejadian menakutkan ketika mahu tidur. Husin bergegas ke warung Pak Munawer, lalu menceritakan kepada orang-orang kampung yang mungkin Kak Limah sudah menjadi hantu.

Download Link: (Hantu Kak Limah Balik Rumah)

(Part 1) http://www.mediafire.com/?qq8nbrtfx423pmn
(Part 2) http://www.mediafire.com/?48y9zp240x2gp8r

ATAU

(Part 1) http://adf.ly/RWNW
(Part 2) http://adf.ly/RWO3
(Part 3) http://adf.ly/RWPP
(Part 4) http://adf.ly/RWPv
(Part 5) http://adf.ly/RWQd

ATAU (Format .AVI)

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5

ATAU (Format .MKV)

(Part 1) http://www.mediafire.com/?gpdt998fxj25kah
(Part 2) http://www.mediafire.com/?b289vnifia65as9

ATAU

PART 1
PART 2

ATAU

PART 1
PART 2

ATAU (Single Link)

Amyputra.HKL.PPV.Single.rar

PPvRip-MyToha

TeamHanna@KR-HKLBR-KURYU

Macam mana mahu download? Anda perlu download semua part. Contohnya untuk format .avi; download hanya semua part .avi sahaja. Jika file extension mempunyai nombor (.001), anda perlu menggunakan software HJSplit untuk menonton. Anda boleh baca cara-cara dan download software tersebut DI SINI (klik!).

Selamat menonton!

Credit: DDMF dan Syok.org.

Aduka: Pastikan connection internet anda laju, okey? Baru sedap nak sedut! Hehe.


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
14 Comments


14 Orang Kentut Madu:

ijam ismail said... [Reply]

lom tgok lg..nkkkkkkkkkk
huhu

[kurakura] said... [Reply]

nak donlod jugak . tapi malang sgt2 . tenet slow bab donlod2 ni .

violetless said... [Reply]

weyy..takle extract..dia cakap apa volume ntah..apa maksud dia weyyy?tolong aku...



yang benar,
gadis buntu

PenuliS said... [Reply]

tumpang muat dn turun yek.mekasih=)

LINDA said... [Reply]

belum ada kesempatan nak tengok..senang kata belum sampai seru..:)

oranglidi said... [Reply]

aku ingatkan ni fesbuk tadi. hahaha. konfius2.

webmp3malay said... [Reply]

kat blog pun ada

mira_nas said... [Reply]

aku pon jadi macam voiletless..
apa volume tak taw.. tu aku malas donlod citer

mR.sYaH said... [Reply]

dh tgk citer ni.. best.. tp nk tgk lg.. hehe,, ingat facebook td..

apaajanews said... [Reply]

baru dapat tengok filem ngangkung, tapi sekarang ni filem seram melayu dah ade class, tak rugi tonton

Mr. TN_SkY said... [Reply]

hahha..Style oo cite nie..wlupun pening cket jalan citenyer..neway part MEMANCORR p[aling besh hahaha

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA?

MATZZZ said... [Reply]

Salam memang best giler citer nih sesapa yang belum download tu cepat2 la download.. Kat sini untuk mastercopy punya free utk semua http://www.ohvideotv.com/blog/movie/

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

kawan kata, zombi kg pisg lagi beshh =p

Adzriel AB said... [Reply]

tengok kat alamanda je dgn anak2.

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger