Ads: (Please Click!)

Friday, October 14, 2011

Total BlackOut : Game Show Yang Kelakar!



Salam.

Mesti ramai antara kita yang tak tahu dan tak pernah tengok rancangan TV yang bertajuk 'Total Blackout' ni kan? Memang. Sebab rancangan TV ini hanya disiarkan di televisyen Denmark dan YouTube sahaja. Ia merupakan salah satu rancangan siaran yang berkonsepkan Game Show di mana dalam game tersebut menguji beberapa perserta meneka, menyentuh, berjalan limbo, menyelam, dan sebagainya di dalam gelap!

Antara cabaran yang amat melucukan di dalam banyak-banyak cabaran game show ini adalah di mana peserta perlu meneka benda dengan menggunakan indera bau. Peserta dikehendaki masuk ke dalam sebuah bilik gelap, yang secara total tidak nampak apa-apa (seperti buta), dan menuju ke beberapa buah kotak yang disediakan lalu membuka satu pintu kecil antara kotak-kotak tersebut. Kemudian, peserta dikehendaki menghidu dari lubang pintu tersebut dan menekanya dengan betul.

Jom kita saksikan game show yang teramat kelakar dan menghiburkan ini.


Kahkahkah! Sampai termuntah-muntah! *Sakit perut tahan gelak!*

Selain dari peserta di atas tadi, peserta ini pun melucukan! Jom saksikan.


Hahahahahahahaha!!!

Jangan kata lelaki aje yang menyertai game show ni ye. Perempuan pun ada beb!


Walaupun agak 'menjijikkan', namun bagi aku game show begini memang menghiburkan. Untuk ditayang di dalam negara kita? Oh, tidak. Amat tidak sesuai! Hehe.

Anda boleh menonton game show ini di YouTube dengan mencari kata kunci 'total blackout'. Confirm anda tergelak-gelak separuh mati menonton video-video game show ini. Haha!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
7 Comments


7 Orang Kentut Madu:

alien said... [Reply]

tak boleh blah..
haha

~Nana 귀여운~ said... [Reply]

kalau haku pon muntah der..pengotorrr!! hahah

hidayahjamal said... [Reply]

gila bencik..siod

Aduka said... [Reply]

@~Nana 귀여운~

1st time aku tengok, mmg terkeluar air mata.. gelak tak hengat donia..
=))

amranaiman said... [Reply]

mcm haram =.='

Rara. said... [Reply]

ewwwwww! bau jubooooo ~

Hans said... [Reply]

hahahaa
haram sial
patutlah tak tayang dkt Malaysia....hahahahahaha
lawak pun ada
jijik pun ada

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger