Ads: (Please Click!)

Friday, September 04, 2009

Tanam 'baja' blog, dapat 'buah' duit


(Click for enlarge)

Akhirnya..
Penantian selama berbulan-bulan barulah cheque untuk Nuffnang aku dihantar hari ini. Entah bila sampai ke rumah pun aku belum pasti. Ini first cheque yang aku claim. Hampir setahun aku biar earnings tu naik. Cukup target, aku pun claim. Cuba teka berapa. Hehehe..

Jadi kepada sesiapa yang suka berblogging tu, apa salahnya kalau letak ads satu di blog korang. Sekurang-kurangnya dapat juga duit walaupun 'ciput'! Betul tak?

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
34 Comments


34 Orang Kentut Madu:

CikYana(",) said... [Reply]

nuffnang cikyana bru rm16.17

hehehehehe

☺[ai][sUmi]☺Chan said... [Reply]

sumi punyer xsampai 1hinggit.. huhuu~

Ivy Metaga said... [Reply]

sy tak de lah aduka hehehe..belanja sy makan lalalala

nurain said... [Reply]

aku dah letak, p earnings nye xde naik pon..maybe xde orang click~

*sigh*

atiQah adNan said... [Reply]

da letak tapi still menanti..
nothing...

cacen86 said... [Reply]

huhuh...da setaun lebey,tk cecah rm10 pon..hahaha...

alien said... [Reply]

jom bro, g beli raya

PenuliS said... [Reply]

sikit2..lama2 jd bukit..

joegrimjow said... [Reply]

baru daftar nufnang
hehe

e l d y said... [Reply]

tolong click2 gua punye la ~ xD

aduka said... [Reply]

cikyana:
eh? baru letak ke?

aduka said... [Reply]

sumi:
ajak kwn2 sumi klik ads sumi ye.. hehe..

=)

aduka said... [Reply]

ivy:
bleh cuba letak cik ivy.. free je pn.. x perlu kuar duet.. hehe.. blanja? jom dtg kemaman.. berenang sudaaaaa.. haha..

=P

aduka said... [Reply]

nurain:
ciannyeee.. ajak kawan2 la tlg klikkan.. mesti naek nye..

aduka said... [Reply]

atiqah:
baru letak kne byk bsabar.. n jgn terlalu mengharap.. tp usaha ajak org klik ads kamu.. hehe..

aduka said... [Reply]

cik cacen:
kne aktif.. bru earning cpt naek..

=)

aduka said... [Reply]

alien:
beli raya??

O_o

aduka said... [Reply]

penulis:
btol3..

=)

aduka said... [Reply]

joe:
bru daftar??? adoi ruginya.. blog ko kan popular.. klu letak awal2 kompom rmai org klik n kompom earning banyak..

aduka said... [Reply]

eldy:
will do..

=)

miss ubi said... [Reply]

haha..ubi dah bebulan dpt RM2 lebih baru..hahhaha

aduka said... [Reply]

cik ubi:
hah? ciketnye.. xpe cik ubi.. nti sy jenguk blog cik ubi kang sy klik2 k..

=)

hasni said... [Reply]

xfaham apa tu nuffnang
hoho
hasni ni katk dibwh tmpurung

DilOt said... [Reply]

aku pun dah cashout..tgh tunggu cek aku sampai...

atok said... [Reply]

brape dpat?
atok ade wat acc nuff.
tp x rety nk ltak kat blog.
kekekkeke

aduka said... [Reply]

atok:
hehehe.. brapa tu mne leh bgtau.. teka la.. lalalala..~~

owh.. apply je la.. ade instruction die dlm tu kan.. mudah je..

=)

Adry said... [Reply]

lama tunggu cek aku... tak gak sampai sampai...

aduka said... [Reply]

adry:
aku pn tnggu sbulan lebey bro.. sabar3..

=P

mR.LoNeLy said... [Reply]

SaLam...Latif ko bagitahu buat macamana nakmasuk duit tu?

mR.LoNeLy said... [Reply]

latif ko bagi tau lor macamana?

lalink7 said... [Reply]

besttnyer..leh beli baju raye..saye nyer rm0.15 sen..banyak gilee..

aduka said... [Reply]

lalink:
hahaha.. bole la.. rezki masyukkk..

=P

IxoR@ said... [Reply]

Bila dah claim ni, mesti kena kumpul semula kan...jom kita teruskan misi klik....

ixora dah 2 kali claim...alhamdulillah.

日月神教-任我行 said... [Reply]

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger