Ads: (Please Click!)

Monday, October 03, 2011

Johnny English Reborn (2011) TSRip : Download Link



Sinopsis

Mengisahkan ejen rahsia yang kembali beraksi susulan keadaan yang memaksa. Pada awalnya, Johnny mahu melupakan tugas lamanya dengan melakukan tugas normal untuk mencari diri sendiri.

Namun atas arahan Perkhidmatan Rahsia Diraja, dia terpaksa keluar daripada tempoh rehatnya untuk menghentikan sekumpulan pembunuh upahan antarabangsa yang mahu membunuh pemimpin dunia bagi mengkucar-kacirkan negara.

Trailer



Download Link : Johnny English Reborn (2011) TSRip MKV

Untuk format video lain, artikel ini akan di-update kemudian.

MediaFire
Part 1
Part 2

WUpload (Single Link)
DOWNLOAD

Download problem? Klik DI SINI (klik!)

Sudah selesai download, macam mana mahu tengok? (Untuk by part SAHAJA. Untuk single link, anda terus boleh menonton setelah selesai download) Anda perlu download semua part. Contohnya untuk format .avi; download hanya semua part .avi sahaja. Jika file extension mempunyai nombor (.001), anda perlu menggunakan software HJSplit untuk menonton. Anda boleh baca cara-cara dan download software tersebut DI SINI (klik!)

Selamat menonton!
PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
3 Comments


3 Orang Kentut Madu:

Budak Nakal said... [Reply]

siyes lawak giler cite ni..Rowan Atkinson is a best actor...i like it...

Aisumi Chan Kawa'i said... [Reply]

banyak gelak je masa tgk kat panggung.. hahhaaa

Anonymous said... [Reply]

xde subs ek?? bole ke nak add?

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger