Ads: (Please Click!)

Friday, May 14, 2010

Hampir Trauma Menjawab Soalan Di Formspring



Minggu lepas, aku telah mendaftar di Formspring. Tengok ramai sangat blogger yang guna mende alah ni kat blog diorang. Macam best pula. Tengok. Pakcik Luffy pun dah guna Formspring sekarang. Hehe.

Baru saja berdaftar di Formspring, macam-macam soalan-soalan pelik yang aku dapat. Belum kira lagi soalan yang berbaur privasi. Haish!

Contohnya...

Klik spoiler ini untuk meneruskan bacaan..

"askum.. saya(hokage) ade mslh sllu sangat cpt teransang walaupun sorang2. so blh bg tau cara nk hlg kan rasa teransang."

Siapa hokage ek? Sila tampil ke depan, please?

Aku tertanya-tanya sebenarnya. Kalau bukan blogger yang aku kenal, siapa lagi yang berani bertanyakan soalan yang sedemikian rupa?

Adoilaaaa.. Soalan berbaur 'GAY' kembali 'menghantui' aku! Demmmm..!

Soalan tu membuatkan aku tergelak sorang2 dalam cyber cafe. Hendak jawab pun masih ragu-ragu. Nak jawab ke, tak nak? Nak jawab ke, tak nak? Haish! Sudahlah Formspring aku ni bila soalan dijawab akan auto publish di Twitter dan Facebook. Malu la aku kalau ada orang atau follower aku yang baca! Haha.

Makanya.. aku biarkan dulu soalan macam ini tergantung buat sementara waktu. Hehe.

Kepada yang bertanya, terima kasih banyak-banyaklah sebab bertanya ya. Cuma bila banyak soalan yang berbaur lucah ni, selalu sangatlah kena penalti.. postpone ler. Hehe.
Soalan Kamasutra tak nak tanya aku ke? Haha.


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
30 Comments


30 Orang Kentut Madu:

☺[ai][sUmi]☺Chan said... [Reply]

kah kah kahhh...!! amik ha soalan berbaur gay.. adu lahhh..

enyheartsdiamond said... [Reply]

anon hearts formspring!

Roronoa Zoro said... [Reply]

aku rasa dia teransang bila baca blog ko kot.. ahahaha

Farazila said... [Reply]

apakahformspring nie..
org leh tnye apa jua soklan ker???

hans said... [Reply]

nasib aku xbuat benda alah tu

Mohd Adziim said... [Reply]

haha~
apa motif dia tnya soalan mcm tu.

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.bongok nye soklan
.hahhaha

.ni nk cpt3 cek formspring neh
.mne tau ade soklan yg lebey kurang sme
.hahahha!

Linglung said... [Reply]

gua nak tanya soalan kat lu jugak la..tp nnt tunggu gua buat akaun formspring gua dulu..keh keh keh

cikgadis konfiuss said... [Reply]

errrr.....jgn2 rahsia ko master dalam hal2 'dewasa' da bocor x?

sori...bukan aku yg bocorkan~ wuwuwuwuw


:p

dasat x komen aku? wahahahaha gilaaaa la aku ni. haizzz

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

selalu gak tye s0klan mengarut kat fsp kekawan :L

shazika said... [Reply]

hahahaha..

pelik2 la soalan

/Dayah//Nurul/ said... [Reply]

soklan tak bole belah. haha. tah2 ada yang sj nak carik bahan tu :)

Yatre Hayati said... [Reply]

alamak..nasebbek x kena soklan mcm tuh..hahah..nak terjah la formspring aduka !!

aduka said... [Reply]

cik sumi:
gelak gelak..
T_T

aduka said... [Reply]

eny:
me too..
add me!
=)

aduka said... [Reply]

zoro:
mungkin kot..
tp heran gak..
mne ade entry lucah pn..
=P

aduka said... [Reply]

farazila:
lebih kurang la..
=)

aduka said... [Reply]

hans:
ko kan rmai peminat wanita..
cewaaahhh..
amik la peluang itu..
=P

aduka said... [Reply]

adziim aka mimpi:
ntah la zim..
pelik2..
tpngaruh lps tgk banner aku tu kot..
haih..
T_T

aduka said... [Reply]

intan:
sila check intan..
kang x pepasal dpt soalan yg sama..
mne nak tau kan?
huhuhuhu..

aduka said... [Reply]

linglung:
boleh.. silakan..
ko tnya soalan ngarut siap ko!
hahaha..
=P

aduka said... [Reply]

cikgadis:
hal2 dewasa?
yaaa.. betol sangkaan kamu itu..
tp berlawanan jantina la oke..
bkn same sex k..
=P

aduka said... [Reply]

cik lolly:
kenaaaa..
cik lolly mmg mjadi poojaan ati lelaki..
muahaha..
=P

aduka said... [Reply]

shazika:
i sendri pn rasa pelik ngn diri i..
termasuk soalan tu..
dan orang tu..
dan..
formspring..
haih..
T_T

aduka said... [Reply]

dayah:
ntah la dayah..
modal nk kenekan aku..
=(

aduka said... [Reply]

yatre:
yaaaa..
sila3..
follow i oke?
=)

Linglung said... [Reply]

gua ada tanya lu satu soalan..lu jgn tak jawab pula..kehkehkeh

aduka said... [Reply]

linglung:
siol lu..
bleh skip x?
=P

PenuliS said... [Reply]

jwb jgn x jwb..soklan emas gituuu..hik3=P

aduka said... [Reply]

cik reen:
xmo!
linglung tu jahat..
T_T

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger