Ads: (Please Click!)

Monday, October 03, 2011

Hantu Bonceng (2011) Malay PPVRip : Download Link


hantu bonceng 2011 free download

Sinopsis

Cerita mengisahkan Amran (Zizan Raja Lawak) seorang budak delivery yang gemar berlumba secara haram motor Drag. Satu hari selepas memenagi satu perlumbaan, Amran telah di hadiahkan seorang bohsia bernama Maya (Juliana Evans) sebagai habuan perlumbaan. Malang tidak berbau, di ketika Amran hendak membawa bohsia yang memboncengnya itu keluar dari port, mereka telah kemalangan dan Bohsia tersebut mati ditempat kejadian.

Sejak kejadian itu Amran sering diganggu dengan hantu Maya yang meminta Amran sempurnakan mayatnya. Amran cuba mendapat bantuan kawan karib nya Kunyit untuk membantunya menjejak keluarga Maya yang sehingga kini masih menjadi misteri setelah Halimaton kekasih Amran seorang jururawat enggan membantu Amran sebab marahkan atas kecurangan Amran terhadapnya.

Berbagai cara Amran lakukan untuk menyelesaikan gangguan daripada Maya itu. Dari berjumpa bomoh hinggalah ke seorang ustaz. Tanpa Amran sedari dia mula berubah menjadi seorang yang lebih baik dan mula menginsafi atas kelakuan buruknya sebelum ini.

Halimaton mula menerima semula Amran setelah melihat perubahan positif padanya. Tapi tanpa diduga Ayu muncul dalam hidup Amran. Apa yang akan jadi pada Halimaton dan siapakah sebenarnya Ayu? Semuanya akan terjawab di penghujung cerita Hantu Bonceng.

Trailer


Download Link : Hantu Bonceng (2011) PPVRip MKV RMVB (250 MB) AVI (700 MB)


MediaFire (MKV)
Part 1
Part 2

MediaFire (RMVB)
Part 1
Part 2

MediaFire (AVI)
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

(Single Link)
WUpload (MKV)

WUpload (RMVB)

WUpload (AVI)

Download problem? Klik DI SINI (klik!)

Sudah selesai download, macam mana mahu tengok? (Untuk by part SAHAJA. Untuk single link, anda terus boleh menonton setelah selesai download) Anda perlu download semua part. Contohnya untuk format .avi; download hanya semua part .avi sahaja. Jika file extension mempunyai nombor (.001), anda perlu menggunakan software HJSplit untuk menonton. Anda boleh baca cara-cara dan download software tersebut DI SINI (klik!)

Selamat menonton!
PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
3 Comments


3 Orang Kentut Madu:

cik kiwi's said... [Reply]

raya tak jadi ade tak??

Anonymous said... [Reply]

aku terjumpa 1 blog baru nie, canggih idea dia. http://gerai3abdul.blogspot.com/2011/09/mahathir-hudud-jagungnya.html ssekali lepak situ best

Paris Lipton said... [Reply]

johny english ade x??????

wehuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger