Ads: (Please Click!)

Friday, October 07, 2011

Ngeri!!! Budak Perempuan 5 Tahun Maut Kepala Digilis Lori


Salam.

Sadis, memang sadis! Dahsyat, memang dahsyat!

Aku sebenarnya tak pasti kat mana kejadian ni berlaku. Melihat dari raut wajah ibu kepada kanak-kanak perempuan ni macam orang India atau Nepal. Entahlah. Ngeri! Sesiapa yang ada penyakit darah tinggi atau emosi disorder (haha!), sila jangan tengok. Ini betul-betul 18 SG!








Kepala dilenyek tayar lori.


Ini mak dia. Nampak tak helmet kat situ? Aku tak pasti kenapa ada satu je helmet. Helmet milik mak dia ke kanak-kanak perempuan tu ke, aku tak pasti. Nampak macam besar je kan? Boleh agak tak siapa yang pakai?


Hancur beb!

Pengajaran yang boleh kita ambil dari gambar-gambar ni; hati-hatilah ketika membawa motosikal. Lebih tepat lagi, hati-hati ketika berada di jalanraya. Tak kira la anda pejalan kaki ke, penunggang motosikal ke, pemandu bas ke, maut tak kenal sesiapa. Malang tak berbau. Sentiasalah utamakan apa yang perlu diutamakan, contohnya kalau kita sebagai pemandu kereta, utamakan pejalan kaki dan penunggang motosikal. Alaaa.. macam korang ambi lesen dulu la. Apa yang cikgu ajar? Hehe.

Walau bagaimanapun, keselamatan diri itu lebih utama. Hati-hati, kawan!
PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
8 Comments


8 Orang Kentut Madu:

N@SIQUE said... [Reply]

better late than never


Selamat Tinggal Dunia ©: Kenapa Wanita Agama Kamu Menutup Aurat?

Anonymous said... [Reply]

gila ah....meremang bulu roma tengok...

loti
kelabuasapku.blogspot.com

Paris Lipton said... [Reply]

eee yekkk ngerinyerrrr

~Nana 귀여운~ said... [Reply]

ya hampun......ngeri pakk..ngeriii

saRa k3c!k said... [Reply]

sangat dasyat dan sadis..

Cik Nurul said... [Reply]

aduhh... takot tengok! huhu

ika said... [Reply]

ngerinye..

Anonymous said... [Reply]

hancur .. ngerinyeeeeeee


Http://syukranm.blogspot.com

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger