Ads: (Please Click!)

Thursday, October 06, 2011

Bini-Biniku Gangster (2011) PPVRip Full Movie : Download Link


bini-biniku gangster

Bini-Biniku Gangster
Pengarah : Ismail bob Hashim
Syarikat Penerbit : Metrowealth Movies Production Sdn. Bhd.
Bahasa : Bahasa Melayu
kategori : Filem Cereka
Genre : Aksi, Komedi
Tarikh Tayangan : 22 September 2011
Durasi : 92 min
Audio : Dolby
Format : 35mm

Sinopsis

Manja dan Herry adalah sepasang suami isteri yang sangat romantik dan saling sayang menyayangi. Bagi Herry, Manja adalah seorang isteri dan suri rumah yang baik. Sedaya upaya Manja cuba menyembunyikan identitinya sebagai seorang ketua kumpulan gangster. Dipejabat, Herry kerap dibuli oleh Mat Saja, tetapi setiap kali Herry dibuli pasti Mat Saja akan menerima balasannya. Perkahwinan mereka yang sudah berusia 2 tahun itu masih belum dianugerahkan anak disebabkan Manja yang pernah mengalami kecederaan perut akibat kisah silam, membuatkan Manja berasa serba salah lalu cuba mencarikan seorang isteri yang boleh memberikan anak untuk suaminya yang tersayang. Ia juga adalah untuk mengalih perhatian Herry dari mengetahui aktiviti luarnya yang semakin sibuk setelah bergelar ketua kawasan, tambahan pula kawasannya kerap diganggu oleh musuhnya Min Siam.

Manja melamar Reanna, rakan sepejabat Herry yang baru untuk menjadi madunya. Walaupun redha dengan perkahwinan suaminya yang baru, jauh disudut hatinya perasaan cemburu melihat kemesraan Reanna dan Herry. Maka berlakulah perang dingin antara Manja dan Reanna dirumah. Sedang mereka asyik bergaduh, tiba – tiba Herry menghilangkan diri. Kedua dua madu itu berusaha mencari Herry di merata tempat, Manja bergegas ke tempat musuhnya iaitu Min Siam, kerana khuatir Herry diculik ahli kumpulan Min Siam.

Trailer


Download Link : Bini-Biniku Gangster (Malay) PPVRip AVI MKV RMVB

(Single Link)
The Making
MediaFire

(Full Movie)
AVI - 700MB
WUpload

MKV - 350MB
WUpload

RMVB - 300MB
WUpload

MediaFire (Full Movie)
AVI - 700MB
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

MKV - 350MB
Part 1
Part 2

RMVB - 300MB
Part 1
Part 2

Download problem? Klik DI SINI (klik!)

Sudah selesai download, macam mana mahu tengok? (Untuk by part SAHAJA. Untuk single link, anda terus boleh menonton setelah selesai download) Anda perlu download semua part. Contohnya untuk format .avi; download hanya semua part .avi sahaja. Jika file extension mempunyai nombor (.001), anda perlu menggunakan software HJSplit untuk menonton. Anda boleh baca cara-cara dan download software tersebut DI SINI (klik!)

Selamat menonton!
PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
5 Comments


5 Orang Kentut Madu:

apaajanews said... [Reply]

salam aduka dari apaajanews...ko tak nak cari calon calon bini cam tu ke he heh

Aisumi Chan Kawa'i said... [Reply]

uikk~ cepatnye dah boleh donload??

QUEENPINK said... [Reply]

WAH..NAK TENGOK LA...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said... [Reply]

ta sempat tengok lagi la .:)

ciNdhaDahniEa said... [Reply]

nak tgk citer ni! huhuhu

~ade niat nak bini gitu ke? ahahahahaa :p

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger