Ads: (Please Click!)

Wednesday, October 19, 2011

Lawak! Gambar Yang Dimanipulasikan



Salam.

Nampak tak gambar kat atas ni? Alaaa..  tipu la kalau tak nampak kan? Lawak tak? Boleeehhh laaaa.. Lawak la jugak. Biasa-biasa aje kan?

Macam mana plak kalau gambar nenek di atas ni dimanipulasikan? Kalau kena gaya dan idea, sudah tentu lawak giler beb. Jadi, apa kata kita tengok gambar nenek kat atas ni setelah mengalami proses manipulasi. Jom!







Kahkahkahkah! Sakit perut aku ketawa!

Orang putih ni memang kreatif giler kepalaotak diorang. Yang 'kureng' lawak, boleh jadi 'super duper' lawak! Okey. Dah dah. Cukup la ketawa tu. Jom tengok gambar kat bawah ni plak.


Macam hape ntah menarinya. Teruk bebenor. Siap la kau kalu dah gambar ni dimanipulasi. Mau tengok? Joooommmmmmmmmm..!









Serius! Aku ketawa macam orang giler. Ketawa sorang-sorang dalam bilik. Sampai keluar air mata aku ketawa sebab terlalu lucu! Kahkahkahkahkah!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
5 Comments


5 Orang Kentut Madu:

Rara. said... [Reply]

yang nenek tu serius kreatif gila~hahahaha

cik kiwi's said... [Reply]

aduka!!. hamboi. kemain lagi gelak hang!!..hahahahahahahahaha

amranaiman said... [Reply]

macam gampang :P hahaa

::ini belog saya . cinta hati saya:: said... [Reply]

haha . lawak sungguh :)

~Nana 귀여운~ said... [Reply]

x lawak pom..wuekk!

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger