Ads: (Please Click!)

Thursday, June 18, 2009

Mampir!


wah..! lama juga aku tak create entry terbaru kan? aku tengok trafik pun dah makin perlahan sekarang.. kalau dulunya sehari lebih 100 pengunjung blog aku ni.. sekarang tak capai pun 100 pelawat sehari.. tak mengapalah.. lagipun blog aku ni bukan popular sangat pun.. dan lagipun bila PC dah buat hal, entry pula kurang, siapa yang hendak baca kan? *hantu boleh la kot..*

oleh sebab hampir seminggu aku menyepi, kini aku kembali.. tapi blur.. otak dah tepu..

aku tak tahu nak tulis apa lagi untuk entry terbaru.. eh, korang.. tak ada writing contest ke cam blog si Kriel tu? best juga kalau ada contest begitu.. sekurang-kurangnya ada juga idea nak menulis.. ada? ada?

Klik sini untuk meneruskan bacaan..

aku lihat, banyak trafik dari Indonesia.. alahai.. dari mana nak ke mana la mat/minah indon ni.. ni mesti dari Jengah ni.. namun bagus juga.. banyak perkataan atau ucapan yang aku belajar dari pelawat Indonesia.. antaranya; 'sobat' bererti sahabat.. dan ada satu ayat yang paling syok dan suka aku guna; "mampiiiiiiiiirrrrrrrrr..!" bunyi cam 'tapir' pun ada! maksudnya; berkunjung / melawat..

apa-apa pun, terima kasih kerana sudi 'mampir' di sini ya 'sobat'! haha..!

seekor 'tapir' yang pandai bercakap indon

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
26 Comments


26 Orang Kentut Madu:

iKa said... [Reply]

muahahahaha..
mampir dlu yea sobat!!
hahahahahha..
hahahahaha
tapir dlu yea pakcik
hahahaha...

aduka said... [Reply]

ika: amboi gelak.. O_o
ngaku plak die tu tapir..? isk3..

=))

♥ cik intanurulfateha ♥ said... [Reply]

hahaha mmpir sobat :P

faNna jiEha said... [Reply]

daku mampir kamu.
muahahaha!

adow sobat daku sorg neh.
hahaha

Ivy Metaga said... [Reply]

hahahaha...adeh aduka tergelak2 jak ku baca entry nih, oooo..tapir dgn panda samakan warna nya..

ku tetap minat panda...chomel, tau dari dulu aduka minat tapir sb muncung nya kan hahahahhaa

tapirrrr sobat eh silapppp..mampir sobat!!!..

miss oren said... [Reply]

pakcik..daku pun mapir di sini..

░♥si lampu neon♥░ said... [Reply]

org indon pon rajin blogging tauu mampir yehh buk!

fareast said... [Reply]

mampir ke? hmmm, salam ziarah kepada saudara.

elle said... [Reply]

ada lak letak gmbr tapir... ehehe...

cik nana~ said... [Reply]

cam restoran sudi mampir lak. :) huwaaa.. lapar nih. sori, lari tajuk

KhairiL's said... [Reply]

ahah
rajin2 la mampir ke sana ke mari
x de idea tu biasa la

aduka said... [Reply]

fanna: hahaha.. silaken mampirrrrr.. =P

ivy: haha.. ha'a kebetulan sama warna kan? kan? kan sobar? ngeee.. =P

miss oren: sila la mampir2 slalu yaa..

aduka said... [Reply]

neon: itu sudah bisaaaa..! =P

fareast: ades.. x phm citer ko ni..

elle: mampir = tapir.. same je bunyi kan.. =P

aduka said... [Reply]

cik nana: aik? restoran? ade ke? katne?

kriel: hahaha.. dah ponat mampir ke sana ke mari dong.. xde idea jugaaa sih! =P

haruan tasek said... [Reply]

permisi pak mampir dulu ya

aduka said... [Reply]

haruan tasek: silakan mampir dong sobat! =P

aimee said... [Reply]

tapir cute..hehe

azizan4444 said... [Reply]

nice to meet u pak indon.haha..hebat ko ley ajar tapir kecek indo.kah3

azizan4444 said... [Reply]

nice to meet u pak indon.haha..hebat ko ley ajar tapir kecek indo.kah3

DilOt said... [Reply]

ko dh lulus berbahasa indon...pasni leh cr gewe sane lak..hehe...

IxoR@ said... [Reply]

minah indon tak de la pulak ye...selalunya pak indon!

mampir sobat!

Monkey D Luffy said... [Reply]

kenapa perlu tapir?

muahaha

E said... [Reply]

monggo mampir!!!

ije said... [Reply]

haha. mampir sobat!!

secretname said... [Reply]

nti2 tu ada la..sabo2..same2 kita fkr idea ye

aduka said... [Reply]

kpd semua: adei.. korg ni pn nk blajo bahasa indon ke pe? hahahaha..

hammmpiiiirrr siniiii lg yaaa ddoonnggggg!!!

=P

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger