Ads: (Please Click!)

Monday, September 26, 2011

Joe The Sperm : Ovum Yang Pelik


sperma dari zakar lelaki

Hola!

Masih ingat aku? Tak ingat?

Nama aku Joe. Bukan Joe Jambul. Bukan Joe Wings. Bukan jugak Joe-ngang. Akulah Joe! Joe Si Sperma. Joe yang paling kacak lagi paling macho berbanding sperma-sperma yang lain. Haha!

Kini aku terhasil lagi. Dengan erti lain; dihasilkan semula oleh 'tuan pencipta'. Masa aku dihasilkan tak lama pun. Dalam beberapa jam atau hari je. Tu pun kalau 'tuan pencipta' aku gagah perkasa lagi... aummmmmm..! Manthoooppp!

Misi hari itu untuk mendapatkan ovum tidak kesampaian. Timing 'tuan pencipta' yang gagah perkasa lagi manthoppp tu dah tak tahan sangat-sangat kot. 'Kesangapan' gila-gila remaja. Walaupu begitu, aku suka. Dah memang kerja aku cari ovum je. Takde bende lain dah. Ovum.. ovum.. ovum. Sedapnya kalau dapat ovum. Tapi terpaksa berentap, beradu kekuatan dengan adik beradik sperma yang lain. Huh.. kacau betul.

Dalam lorong yang sempit, hangat dan gelap ini sekali lagi aku dan adik beradik berkejar-kejaran mencari ovum. Tolong la kali ni. Harap-harap jumpa. 'Kesangapan' kami sama dengan sangat ngan 'kesangapan' tuan pencipta kami yang gagah perkasa lagi manthoppp itu.

sperma masuk dalam lubang pantat

Kali ni tak tahu kenapa adik beradik sperma aku ramai sangat. Oh, kena pakai kudrat lebih la macam ni. Tak apa. Kali ni semangat aku berkobar-kobar sangat nak dapatkan ovum. Tak kira.

Tapi kali ni perjalanan menuju ke tempat pertemuan dengan ovum kesayangan agak rasa.. haish! kenapa jauh bebenor ni? Rahim cap apa ni? Penat sungguh aku dan adik beradik sperma aku berenang-renang. Macam-macam gaya dah oiii..

gadis melayu seksi

Sedang duk berenang-renang gaya kuak lentang, kuak kupu-kupu, dan gaya bebas tu, kami terserempak dengan sesuatu.

sex remaja seks

Hah! Pasti itu yang kami cari! Suka bukan kepalang lerrrr..

rogol keluar sperma

Oh yeaaahhh..! Jumpa dahh.. jumpaaaa daaaaaaaaaaahhhhhhh.. Apa lagi. Selaku 'kapten' dalam adik beradik sperma, aku pun arahkan sperma-sperma untuk attack itu ovum! Kihkihkih. 

rogol sperma gadis melayu

"Attack that ovum! Only the strong one will win! Lets fuck it!!!"

sex seks dengan gadis sperma

Mujur la attraction tu kuat. Tak tahu kenapa. Jumpa je, serbu. Jumpa je, serbu. Nak buat macam mana. Dah memang itu je kemahuan 'sperma'. Kahkahkah.

Tapi kali ni pelik sikit. Kenapa ovum kali ni berupa panjang dan busuk?

setubuh ayah





Aku dah confius. Nak attack ke.. tak nak ni. Nak attack ke.. tak nak ni. *deep sigh!*

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
24 Comments


24 Orang Kentut Madu:

bella luna said... [Reply]

aduka,bongoks punye cerita!!tapi tak pe sebab aku enjoy bace,haha,.mesti joe the sperm nie tak belajar geografi dulu sebab tu sesat jalan nie,..mati sia2 la lau die lau attack gakz,hehe

Natasya A'lia said... [Reply]

KAHKAHKAHKAH
kelaka eh,, :DDD
NICE blog!

ciNdhaDahniEa said... [Reply]

eyek! ahahahaa bro, sengal lah.. hahahahaa tapi kelakar siot! kahkahkah

~ade sambungan lagik eyh? cepat2 sikit! lalalalalaa :p

nasyitahahmadzaini said... [Reply]

gile...ahahahaha!!sekali cacing gegasi kua! :)

Saya said... [Reply]

wakaka salah jln sbb ekot belakang kot wakakaka

Paris Lipton said... [Reply]

wuargghhhhh sy bawah umur.....OHHH NOOOOOOO
#gilo

::ini belog saya . cinta hati saya:: said... [Reply]

halamak . haha

sakit perot :)

amranaiman said... [Reply]

bongek..haha ni tuannye sperma.. terjah salah lorong :P

neesa_jun said... [Reply]

hahaha...ish2...kalau jumpa taik...sperma ni masuk kot mana??...konpius!

Aduka said... [Reply]

@bella luna

aku tau kau suka cite2 camni.
hahahahaha.
=)

Aduka said... [Reply]

@Natasya A'lia

tenkiu..
=)

Aduka said... [Reply]

@ciNdhaDahniEa

insyaAllah akan bersambung kesengalan ku ini..
hahahaha.
=P

Aduka said... [Reply]

@nasyitahahmadzaini

taik la.
bkn cacen.
hahahahaha.
=D

Aduka said... [Reply]

@Saya

wahahahahaha!
pandai kau teka!
=D

Aduka said... [Reply]

@Paris Lipton

alaalalalaaa..
aku tau kau suka kan paris de fonte.
=P

Aduka said... [Reply]

@::ini belog saya . cinta hati saya::

baca entry pn leh jd saket prot ke.
hehehehehe.
tahan gelak.
=P

Aduka said... [Reply]

@amranaiman

kesangapan dah tahap maksimum der.
hahahaha.
=P

Aduka said... [Reply]

@neesa_jun

tu la yg menjadi persoalannya skrg.
kihkihkihkih.
=D

nasyitahahmadzaini said... [Reply]

owang taw ler tahi...saje cakap cacing...heee;)

Aduka said... [Reply]

@nasyitahahmadzaini

hehe.
igt x tau td.
=P

Zul Fattah said... [Reply]

haha.. xleh blah r cite ni.. haha.. dia bahang ikut blakang r tu..

Aduka said... [Reply]

@Zul Fattah

hehe. tau xpe.
=D

keri ikhwan said... [Reply]

err... idea yg kretif.. haha

Aduka said... [Reply]

@keri ikhwan

hehe. idea spontan je ni..
huhuhu..

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger