Ads: (Please Click!)

Friday, September 09, 2011

Aku Setan Kepada Kanak-kanak


Salam.

Aku seorang lelaki yang suka budak. Errr.. maksud aku.. yang suka bayi atau baby. Bukan lelaki yang suka 'buat bayi', okey. Suka bayi. Aku kurang suka kanak-kanak. Sebab kanak-kanak tak sama macam bayi.

"Eh, apa beza?"

Bayi - budak yang baru lahir hingga umur 2 tahun lebih-lebih.

Kanak-kanak - budak yang lebih besar. Umur 3 tahun ke atas.

"Eh, kenapa tak suka?"

Bukan tak suka. Kurang suka. Tak suka tu lain maknanya tu.

Macam anak-anak saudara aku, masa diorang semua masih diperingkat bayi, aku la yang suka sangat usik-usik dan sakat-sakat diorang. Itu pun kalau yang dah boleh celik dan nampak ler. Yang belum celik dan nampak biasanya aku cium-cium je. Tak berani aku nak buat apa-apa yang bersifat 'ganas'. Yelah. Lelaki kan kasar dan 'ganas'. Auuuuummmm..!

kartun tetek gebu pantat tembam

Bila tengok dan dengar diorang menangis, terasa tusukan suara-suara 'kebayian' tu ke jantung kelelakian aku. Waaaahhhh.. memang ada sifat kebapaan kan? Kadang-kadang aku dukung dia. Aku cium-cium pipi dia. Gosok-gosok pipi dia. Serius, kulit bayi tak sama dengan kulit bapak budak. Lembut bak sutera la kalau iklan-iklan losyen kat TV tu kata.

Kalau yang badan berisi tembam bam bam ni lagi laa.. Huiiiiiii.. takleh blah.. Lagi cun yang kulit gebu-gebu, muka kiut miut. Eiii kepala dahla takde rambut.

Tu la punca yang buat aku naik geram. Uweeekkk uweeekkk, bunyi tangisan. Selalu gak la aku ajuk bunyi tangisan diorang.

"Uweeekkkkk uuuwwwwwweekkkkk mmmmmmbbeeeeeeeeekkk..!"

Sampai satu peringkat umur bayi ni, kulit-kulit dan tulang-temulang dah start mengeras. Hah! Time ni ler setan-setan 'kegeraman' bermesyuarat agung kat dalam jiwa aku ni! Apa lagi..

kartun gadis bogel

Masa ni diorang dah nangis lain dah. Nangis sebab sakit 'cubitan geram' aku. Bwahahahaha!

Bayi dapat sakit, aku pun dapat sakit sama. Sakit kena tumbuk oleh mak bayi tuh! Kihkihkih!

Yang tak best dan boringnya bila bayi ni dah besar dan masuk ke alam kanak-kanak. Aku antara lelaki yang berasa fed-up. Boleh kata dalam 60% meter fed-up aku naik. Bukannya apa. Salah gurau, salah usik sikit, report. Nangis. Bukan nangis macam time bayi lagi dah. Nangis sebab tak suka dengan aku. Biasa la budak-budak bukannya ada kuasa nak bagi penumbuk macam orang dewasa kan.

Tapi yang bagusnya kanak-kanak ni, jenis tak simpan dalam hati lama-lama. Selang 2-3 jam okey la balik. Nak paling express, kalau pandai berlawak jenaka ala-ala kanak-kanak Teletubbies gitu.

Buat olok-olok jatuh tersemban depan kanak-kanak kan. Ketawa la dia.

pantat wanita melayu

Sakit sikit takpe. Kuasa memujuk tu penting. Kihkihkih!

Bila time aku bad mood, aku jadi jahat ala-ala setan Yahudi Israel sikit. Dah takde orang sangat aku nak lepas geram, biasanya kanak-kanak ni la yang jadi mangsa.

Contoh.

Pimpin tangan diorang. Masukkan diorang dalam stor atau bilik gelap. Pastikan takde orang dalam bilik tu. Waktu malam lagi bagus. Lepas masukkan diorang, tutup pintu cepat-cepat!

kartun lucah

Kejam aku kan?

Tapi make sure bilik tu selamat la. Kot-kot ada binatang berbisa ke ape ke. Bahaya jugak. Setan tu setan jugak. Buli tu buli jugak. Nyawa kanak-kanak, keselamatan kanak-kanak kena la prihatin juga ya.

Sebab tu aku lebih suka bayi. Aku tak jadi setan. Kalau kanak-kanak, habis leerrr..

Best sebenarnya kalau ada anak ni. Anak la 'teddybear' laki bini. Aduh. Aku dah start bercakap pasal anak la plak.

"Latip. Bila nak kawen?"

Soalan tahap membunuh kepada setan kanak-kanak.

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
20 Comments


20 Orang Kentut Madu:

azel cak said... [Reply]

soklan kejam yang last paling menarik ..
hahaha .. bile ye ?
takkan asyik nak pinjam anak saudara yang baby jek ..
:P

nora said... [Reply]

comel gila entry ni walaupun ada sisi nakal,dah tak lama dah tu...btw saya pun suka kacau budak-budak macam tu jugak =)

Hans said... [Reply]

hahahahahaha
KEJAMMMMMMMMMMMMMMMM
tapi aku rasa nanti bila ko dah jadi bapa ko xbuat kut dkt anak ko cam dalam gambar tu
hehehehehe

merahitujambu said... [Reply]

suka budak adalah penyanyang..kalau x suka tu.x th la nk ckp apa..=p

jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

www.myobw.com said... [Reply]

saya sayang budax2 hehehe.. kaki buli nie memang aku banned kaow2...~


jom bersantai...~

hidayahjamal said... [Reply]

ayat kau teddybear laki bini melampau ye..kau ingat tu mainan ke hapa, haha lawa lukisan, aku dah hilang minat melukis napalah tetibe, dah cukup mampu kawinla

Aduka said... [Reply]

@azel cak:

belom sampai seru. hahaha.

=P

Aduka said... [Reply]

@nora

yeah! kita serupa! hahaha~

Aduka said... [Reply]

@Hans

kalau aku jd ayah, aku ada sifat penyayang. 100%!
=P

Aduka said... [Reply]

@merahitujambu

mana ada ckp tak suka. baca entry betol2.

Aduka said... [Reply]

@www.myobw.com

x kisah pon. kau sape?

Aduka said... [Reply]

@hidayahjamal

kau pernah dgr 'perumpamaan' tak?

Saya said... [Reply]

cepatlah kawen cpt dpt baby keh34

Paris Hilton (M) said... [Reply]

adik aku umur 4tahun skrg ni mngsa buli aku spnjg zaman...hahah

Aduka said... [Reply]

@Saya

sabar2. nnti aku nak kawen aku jemput kau k.

hehehehehe.

Aduka said... [Reply]

@Paris Hilton (M)

kite mmg layak jd tag team pembuli kanak2. hahahahahaha.

Hunnym Syot 美智子 said... [Reply]

cepat laa kawen, cepat dapat baby.. :)

Aduka said... [Reply]

@Hunnym Syot 美智子

blom sampai seru. ngeee~~

~Nana 귀여운~ said... [Reply]

soklan membunuh tuh soklan cepu emas..anda , bila lagi???!! muahaha..ghasak ang!

cik bulan said... [Reply]

ah..ingat nk kwin daahh..mmg ada ciri2 nk bunuh anak org..ahaha..slamat i mmmbesar u xde kan..ahaha

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger