Ads: (Please Click!)

Wednesday, September 14, 2011

Rabu Yang Tak Terkata-kata (Bahagian 1)


bibir pantat melayu
Rabu Yang Tak Terkata-kata (Wordless Wednesday la tu!)

READ MORE / LESS >>

main tetek besar melayu


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
12 Comments


12 Orang Kentut Madu:

IxoR@ said... [Reply]

Hahahahaaaa.......

Apa daaaa.....

eh... sudah vote sy kew? klik link ni:
http://www.facebook.com/mymfb?sk=app_150284795038582

Vote 'Noraini Dahlan' untuk duta Marie France.... ehhe!

Paris Hilton (M) said... [Reply]

gagagagagaga
gagap ker

puteri kasih said... [Reply]

juling + bisu..hehehe

Myza Sam said... [Reply]

memang la tak bole kata sudah selotep ! HAHA

bella luna said... [Reply]

erk,cane nak berkata2 mulut dah kena lekat??

IEQAH said... [Reply]

ohhh speechlesss :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said... [Reply]

tak bole nak berkata kata :)

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

maigod -.-

nana said... [Reply]

giler beno...

sapa yg wat baju mcm 2..hahaha

Aduka said... [Reply]

@nana

kihkihkih. actually pic ni dh lama. dari entry ni.

http://aduka5.blogspot.com/2010/04/aku-dan-game.html

=P

ctk said... [Reply]

hahahaha...ngeeek! :P

Aduka said... [Reply]

@ctk

hahahahahahaha!
=P

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger