Ads: (Please Click!)

Tuesday, September 06, 2011

Gaya Rambut


Salam.

Orang sebelum raya dah sibuk nak potong rambut. Aku ni pelik sikit. Dah habis raya baru terhegeh-hegeh nak pergi potong rambut. Kihkihkih. Bukan saja-saja laaaa.. Kalau pergi potong rambut kat mana-ana kedai gunting rambut atau salun sebelum raya, mau pack gile orang. Malas la aku nak menunggu! So, baik aku tunggu lepas raya je.

bulu pantat
Rambut sebelum raya.

Aku ni dah la jenis memang tak suka nak tunggu tunggu neh. Jangan kata sejam. Setengah jam pun aku dah bising-bising. Aku customer yang cerewet! Kihkihkih.

Tapi..

Sekarang ni aku belum nak pergi salun. Masih mencongak dan mengira-ngira. Nak buat style apa rambut kali ni?

Gaya Christiano Ronaldo?

amput pantat

Phhuuiii! Aku tak minat si 'pelakon padang terbaik' nih!

Gaya Kim Hyun Joong?

pantat isteri

Errr.. Siapa ni? Aku pakat belasah je gambar dalam Google! Kahkahkah. Tapi.. macam style rambut dia. Hmmmmm.. reject! Macam perempuan! Nanti tak pasal-pasal orang panggil aku dengan gelaran 'nyah'!

Gaya yang macam ni?

payudara

Huh.. macam hantu jer..

Gaya yang macam ni?

tetek besar

Kahkahkah! Goku mane plak sesat neh! 'Dragon Ball ada tujuh bijik kesemuanya!'

My Ucuk Ucuk plak suruh aku rambut pendek aje. Dia lebih suka lelaki berambut pendek. Kemas dan menarik. Macho katanya. Dan.. pot pet pot pet pot pet membebel kalau aku tak ikut apa yang dia nak.

Aaaaaaaaaaaaarrrgggggghhhhhh! Pening pening pening! Gaya rambut punya pasal je, aku jadi pening.

tetek isteri

Dan akhirnya.....




doggy style
Rambut selepas raya

Mengekalkan gaya rambut yang sama. Rambut yang menutupi muka, sepit ngan penyepit ampaian. Penyepit kertas pun boleh. Rambut yang toing toing macam spring, guna wax takpun guna minyak rambut gel. Kemudian sikat rapat-rapat.

"Nanti nanti la potong!"

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
7 Comments


7 Orang Kentut Madu:

Saya said... [Reply]

ceh hahaah tp kan pelakon padang tu ensem ekk ekeke

Aduka said... [Reply]

Saya:

ensem la sgt.. phhuuuiii! hahaha.

syrupmasin said... [Reply]

haha..kau botak licin je lah :D

Aduka said... [Reply]

syrupmasin:

hah??? dlm seumor idop aku, x penah lg aku botakkan kepala aku tau.. bad idea. hahahahaha..

✿cik tempe✿ said... [Reply]

rambut pendek lagi kemas laa ^^

Aduka said... [Reply]

cik tempe:

tau.. style buntu..

=____="

Aisumi Chan Kawa'i said... [Reply]

BOTAK!! heheheee

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger