Ads: (Please Click!)

Wednesday, September 07, 2011

Dia Hasilkan Imej 3D Dengan Hanya Menggunakan Pensil!


Sangat berbakat!

Itulah artis yang berasal dari negara Chile, Fredo. Dengan bakal seni yang sungguh unik yang ada pada beliau dalam menghasilkan teknik-teknik lukisan yang sungguh menakjubkan. Ia seolah-olah imej hidup dan tampak 3D.

Lihat foto-foto di bawah, inilah hasil kerja tangan Fredo sendiri. Klik untuk paparan penuh.

pantat sedap
bontot lisa surihani
pantat temban
pantat lisa surihani
tetek melayu
rogol gadis
dara gadis
Di bawah pula adalah video yang memaparkan lagi hasil-hasil karya dari Fredo. Hmm.. aku paling suka karya pada minit yang ke 1:58. Takde kepala!


*** Update: Video bertindih dengan gambar kat atas ni. Jadi, aku sorok video dengan spoiler.

TENGOK VIDEO, KLIK SINI



Bila tengok hasil karya Fredo ni, rasa macam.. aduhhhh.. jauh beza karya photoshop aku dengan karya dia.. memang jauh tak nampak bayang dah. Teruk gile ah rasa! Haha.

Terasa macam diri aku ni jatuh ke jurang paling dalam..

Down.. down.. down..


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
7 Comments


7 Orang Kentut Madu:

✿cik tempe✿ said... [Reply]

woowww..memang terbaik la artis ni.lukisan macam real je kot :O

cx's said... [Reply]

terbaik dari ladang! tabik!

Wanita2u said... [Reply]

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Aisumi Chan Kawa'i said... [Reply]

teruja sangat! cantekkk!

Addeena Dzakwan said... [Reply]

karya yang down..down..down tuh pun oke jugak :D

Hans said... [Reply]

smart gila

teyhasahaje a.k.a NURUL said... [Reply]

terbaik ah....memang smart

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger