Ads: (Please Click!)

Monday, March 21, 2011

Geli Hati! Lucahnya Nama Dia!


Nama Lucah Orang Asli
Sejak ada lappy dan P1 W1max 'pinjaman' ni, aku asyik tidur lewat aje. Nah, selepas subuh baru terbungkang atas katil. Sakit habes tulang temulang belakang aku ni. Bila dah terbaring atas katil, terasa macam jarum beribu menyucuk. Waktu tu mula la berangan si gadis cantek macam Diana Danielle mengurut-ngurut 'stim'! Bwahaha.. Makin ke pagi, makin galak kawan-kawan di internet sedang 'bergurau senda'. Mananya tak syok melayan, ye dak?

READ MORE / LESS >>

Ini cerita 2 malam yang lepas.

Aku bersembang di ruang chat Facebook dengan seorang rakan aku. Ceritanya, dia baru balik dari kampung pendalaman Pahang atas dasar kerja. Bancian kot. Hah, apa lagi. Sejuta persoalan la aku ajukan kepada kawan aku ni. Maklumlah, aku tak pernah pun menjejakkan kaki ke Taman Negara sekalipun. Hehe.

Part yang paling best bila dia bercerita fasal orang asli yang dia jumpa kat sana. Ntah kaum apa aku pun tak tahu sebab bila aku tanya, dia jawab tak pasti. Hehe.

Member: "Ada yang pakai cawat, ada yang dah pandai pakai baju seluar macam kita.. Tapi agak selekeh la.."
Aku: "Wow.. advance gak ek diorang.."

Member: "Kalu yang pkai baju sluar cam kite ni, diorg yg selalu keluar pegi bandar.. jual hasil2 kraf.."
Aku: "Ohooo.. camtuu.."

Member: "Yuppp.. orang asli pn kena pkai duit bhai.. diorg pun siap ada IC tau! Hahaha.."
Aku: "Yelah.. xde IC camne nak ngundi dowh.. Hahahaha.."

Member: "Hahaha.. yang aku suka psl org asli ni, dia rajin bebenor beb! Tanah tak terang lagi diorg dah kluar cari makan.."
Aku: "Sana jam pukul berapa?"

Member: "Ntah.. agak2 dlm kul 4 5 pagi kot.."
Aku: "Mak oi.. awalnyeeee.. O_0"

Member: "Yupp.. mata aku masih berpasir.. ngantuk giler bhai.. tapi aku kena paksa gak ngan org tua kat situ.. katanya org bujang takleh malas2.. hampehh.."
Aku: "Padan muke ko! Hantu fesbuk.."

Member: "Ko nak tahu? Sana nama orang asli memang pelik2.. geli hati pun ada.. kdg2 sampai bawak ke tido ko tau! Gelak sekor2 aku.. Hahahaha.."
Aku: "Yeke? Contoh???"

Member: "Punat a/k Tucu.."
Aku: "Punat??? Wakakakakakakakaka..!!"

Member: "Hahaha.. ada lagiii.. Tampanita Tut a/k Nyong"
Aku: "Bwahahahahahaha.. pelik2.."

Member: "Yang paling best lagi kelakar, nama agak2 lucah sket.."
Aku: "Apa die bro?"

Member: "Pantek Loban a/k Kopet Loban!"
Aku: "Kahkahkahkahkahkahkah..!!! Biar betul ko niiiiii.. nama ke tuuuu??? O_0 hahahahaha.."

Member: "Yalah.."

Memang tak tahan gelak! Aku jadi mcm org sewel takde pedoman sekejap depan lappy pukul 4 pagi gelak sorang-sorang. PANTEK LOBAN??? KOPET LOBAN??? Aduuuhhhh..! Siyes tak tahan gelak beb! Aku sambung bertanya kat kawan aku ni fasal gambar si polan yang bernama lucah tuh. Katanya tak ada. Kan best kalau ada, kan? Memang aku tag semua orang dalam Facebook!

Agaknya tok-tok orang asli ni peminat setia Maria Ozawa aka Miyabi agaknya!

Bila tengah baring atas katil sebab nak tidur, aku terbayang-bayang nama orang asli tuh. Apa punya pelik namanya. Terus aku terbayang perkara yang 'tersirat' dan di 'sebalik tabir' nama tu. 'Daerah-daerah menarik' tuh!

Hahahahahahahaha..!!!


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
12 Comments


12 Orang Kentut Madu:

hana said... [Reply]

haha.
sye pnh g gak taman negara taun lepas..
kalo x silp nama kaum orng asli tu SEMAK BERI..lebih kurng cmtu la kot ejaan nye..hahha..tp nme dorng mmg pelik2 la..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

tak baik dowh dok gelak cam tu..

kalau kawan aku yg orang asli baca ni mau kecik ati dia....

Anonymous said... [Reply]

kite gelakkn nama org asli sbb pelik...
org asli pun gelakkn name kite sbb dorang rasa pelik je name kite ni... hehe.. pape pun kite gelak utk diri sendiri..

Aisumi Chan Kawa'i said... [Reply]

hehee~ nama dorang memang pelik2.. tapi ada jugak yang sedap2 didengar ^_^

Piah Becok said... [Reply]

ok. aku malu. adoiii... ingatkan kuali a/k selipar tu dah kelakar. ade lagi yng lebih kelakar + malu. aihhh

senshikid said... [Reply]

kohkohkoh.. lawak cite lu bai.. kuikuikui.. aku gelak guling guling.. pantek loban!! kuikuikuikui

Saya Sedut Sampai Airnya Kering

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

Kuikuikui!

org zaman dulu2 jugak felik-felik :D

♥yaya budak suka embun♥ said... [Reply]

hahaha
lawak nama tu :P

JOM LA SINGGAH : BLOG TAK BUSUK :P

TenangSudey said... [Reply]

memang pelik. huhuh..

name org dlu pelik2

Wan Gerrard said... [Reply]

pelik, nama xde makna main letak je..hehe boleh la kan :P

misrerama said... [Reply]

haih aduka....fikiran anda....ish3....hurm....

lalink7 said... [Reply]

nama2 tue agak pelik sebab dorang memanggil panggilan yang senang untuk di sebut..sedangkan dalam ic nye nama seperti orang Islam jika yg Islam la..nama Siti Nurhaliza, Ziana Zain pun ada..semua nama artis dah ade tau..

aku pengkaji Orang Asli di Semennjung Malaysia for my master..so kebanyakannya masih tinggal di hutan..kalau kt pahang still lg kuno la

tapi orang asli kuala di jhr, di selangor semua rumah dah banglo..banglo tau bukan rumah teres..

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger