Ads: (Please Click!)

Saturday, March 19, 2011

From FB To Blog (Part 3) : Maria Ozawa


Maria Ozawa
Mak datuk! Cantik kan gadis (err.. gadis ke?) dalam gambar kat atas ni kan? Siapa dia ni? Ni la awek aku! Eh, bukan bukan. Hah, sebut saja nama gadis comel ni, semua lelaki seluruh dunia confirm kenal dia punya! Maklumlah, gadis paling HOT! Mana tak HOT-nya. Semua scenes PANAS PANAS dia buat! Haha.

READ MORE / LESS >>

Tak faham?

Oh, mungkin sesetengah kaum Hawa tak kenal siapa gadis dalam gambar di atas ni. Nama dia Maria Ozawa. Gadis ini kacukan Jepun-Perancis, yang popular dalam industri pornografi di Jepun. Nak plak sekarang ni tsunami melanda Jepun. Masing-masing duk sebut nama Maria Ozawa ni. Di Facebook, Twitter malah di blog! Amboi. Cuma yang hairannya, kenapa nama si gadis ini saja di-mention di dalam internet? Yalah. Nama 'Maria Ozawa' aje orang kenal di Jepun. Perdana Menteri Jepun belum tentu orang kenal beb! Haha.

Bercakap tentang tsunami, dua hari lepas aku terlepas cakap dengan mak aku fasal Maria Ozawa ni. Malu! Rasa bengkak panas menyirap lain macam aje muka aku ni dek malu. Ini aku petik status aku buat di Facebook.

Mak: "Teruk kan tsunami kat Jepun sana.."
Aku: "Teruk! Setakat ni dlm 600 lebih org terkorban!"

Mak: "Banyak tu!"
Aku: "Memang! Mujurlah Maria Ozawa ok.."

Mak: "Sape???"
Aku: "Errr.. Ma.. Maria.. Ozawa.. Hehehe.."

Mak: "Maria mane ni? Nama macam Melayu! Sape die tu?"
Aku: "Errr.. pelakon!"

Mak: "Pelakon ape?"
Aku: "..........!"

*ah sudah! ape aku nk jwb ni?!*

=__________="

Kerana terlalu excited bercerita fasal bencana tusnami di Jepun, aku telah kantoi dengan mak aku sendiri. Korang bayang sendiri la apa jawapan yang aku cakap seterusnya kepada mak aku, okey? Malu mahu cerita lebih-lebih!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
3 Comments


3 Orang Kentut Madu:

Miss Ran said... [Reply]

erk padan muke

br ari ni knl maria ozawa..nth idup ke tak ye

►AdamXis◄ said... [Reply]

Assalam...owh nie laa maria ozawa...baru kenal sape maria ozawa nie... (^^,)

Nem0 o0h Nem0 said... [Reply]

maria ozawa mmg terbaik la..sy suka dia gilerr ok.muka dan body cun..hehe

lawak la entry ni,pdn muka tk tahu nak jawab..!haha

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger