Ads: (Please Click!)

Tuesday, March 15, 2011

From FB To Blog (Part 1) : Cik Kak Kantoi Kentut


Girl Fart
Salam.

Ok ok. Mesti korang tertanya-tanya. Ape bende 'From FB To Blog' tu kan? Haha. Actually, ni cerita ringkas yang aku tulis pada status di Facebook (FB) aku. Almost cerita ringkas yang lucu dan membuatkan aku terfikir-fikir. Jadi, oleh sebab blog aku ini sudah kurang artikel bercerita, jadi aku masukkan sekali 'cerita ringkas' dari FB ini ke dalam blog. Jadi, ia akan bersegmen la sikit.

READ MORE / LESS >>

Segmen ini berdasarkan life aku. Jadi, kisah benar ler. Straight copy dari FB. Takde edit-edit. Mungkin segmen-segmen ini akan membawa korang ke dalam perasaan yang boring sikit. Kalau kena dengan cerita, mungkin juga akan jadi best. Terserah pada citarasa korang masing-masing. Nama pun cerita ringkas! Hehe.

Tujuan segmen? Saja je berkongsi di dalam blog plak. Status di FB bukannya di cache oleh search engine pun. So, alangkah baiknya kalau dikongsi di blog, kan? Hehe.

Ikuti kisah pertama ini dari aku;

From FB To Blog (Part 1) : Cik Kak Kantoi Kentut.

Situasi : Nak withdraw Duit
Tempat : ATM Maybank Kemaman
Masa : Dekat2 Nak Maghrib

2 org beratur dpn aku ada cik kak ngn pakcik.. hnya kami ber-3.. pakcik tu dpn skali.. slesai amik duit, pakcik tu nk blah.. then giliran cik kak.. aku move ke dpn sikit.. dlm 5 minit aku tgu cik kak.. tiba2.. "puuuuuuttttttttttt.." manja bunyinya.. ape tu...? aku tgk cik kak tu cpt2 amik duit n blah..

=________="

demmit!



PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
4 Comments


4 Orang Kentut Madu:

Miss Ran said... [Reply]

haha sengal betul

/Dayah/nurul/dayak said... [Reply]

bhaha. berkat kentut. masyaAllah

aLieF si Muncung ManiS said... [Reply]

hahahahahha..malu nye...mesti cik kak tu sembunyi 3 hari dalam rumah..haha..sbb malu..

www.aliefcmoi.blogspot.com

hans said... [Reply]

hahahahahaaha
malu la kak tu
hahahahahaha
tu dia blah cepat2 tu

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger