Ads: (Please Click!)

Friday, March 18, 2011

From FB To Blog (Part 2) : Cinta... Palsu!


Cinta Palsu
Bila sebut fasal cinta, hah pasti terbayang di dalam kepalaotak kita ni hal-hal loving couple kan? Bermadu asmara, pegang-pegang tangan, love love, dan macam-macam lagi la kan? Aku suka kau, kau suka aku. Alaaa.. dah jadi trend ler sekarang ni bab couple-couple ni. Ape nak hairannya kan?

READ MORE / LESS >>

Tapi kalau sentuh bab cinta palsu, macam mana? Hehe.

Ini salah satu status di Facebook aku.

Awek: "camne kalu saye tpaksa blapar dahaga?"
Pakwe: "saye bpuasa bsama awak."

Awek: "kalu kapal saye karam?"
Pakwe: "saye pinjamkan badan saye pengganti kapal awak terus ke pantai."

Awek: "kereta saye kehabisan minyak?"
Pakwe: "kite jln kaki balik sama2."

Awek: "kalu saye terjun bangunan?"
Pakwe: "....."

Awek: ".....?"
Pakwe: "saye tgk je.. saye masih muda teruna.."

Awek: "!!!!!!!"

Kepada sang pencinta, jangan jadi macam kes kat atas ni ye! Ni kes naya namanya. Haha!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
1 Comments


1 Orang Kentut Madu:

Miss Ran said... [Reply]

cehhh

jht..tp perasan tak ayt2 ni slalu dgunakan oleh perempuan=)

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger