Ads: (Please Click!)

Saturday, March 28, 2009

Malangnya...


malang tidak kini berbau..

cerita ni berlaku malam tadi semasa aku balik dari kerja.. first time aku balik kerja pada lewat malam.. pukul 11 baru sampai kawasan kondo aku.. pak guard pun heran tengok aku balik lewat.. (rilex la bro.. ni kan KL.. hehe..)

besenye kawasan kondo aku ni, pukul 10 malam pun dah sunyi.. jalan sengsorang kalu takde pak guard depan sana memang seram gak la.. tapi mujurlah kawan serumah aku ada.. jadi takde la rasa seram sangat..

kebetulan sampai kat lif kondo, ada pakcik cina tua lagi gemuk lagi buruk muka dia sedang menunggu lif.. jadi kami, iaitu aku, kawan aku, dan pakcik cina tua tadi, tunggu la lif tu turun dari tingkat atas.. beberapa minit selepas itu, pintu lif terbuka.. kami teragak-agak nak masuk sebab nampak macam pakcik cina tua tu nak masuk dulu.. pakcik cina tua tu pun macam teragak-agak gak tunggu aku dan kawan aku masuk lif dulu.. "eiiii org tua niii.. masuk je la dulu orang bagi jalan..!", bisik hati aku.. selepas tu, pakcik cina tua tu masuk la dulu, diikuti kami selepasnya..

aku tekan butang '2'.. pakcik cina tua tu tekan butang '16'.. amboi.. tingkat atas sekali..! selama kami dalam lif, kami mendiamkan diri saja.. sebelum-sebelum ini pun, jika ada orang lain dalam lif bersama, aku banyak mendiamkan diri.. kalau bercakap, mesti orang lain tu usha pelik je kat aku dengan kawan aku.. sebab..? kami guna loghat Terengganu kami lahhh..! mana orang KL nak faham..?! hahahaha..

beberapa minit berselang, lif berhenti di tingkat 2.. tiba-tiba kejadian malang berlaku setelah pintu lif terbuka luas.. bunyi yang tidak disangka-sangka telah berlaku..

nak tau cerita? klik je sini..

"Prooottttt!!!!!"

terkejut beruk aku.. aku berpaling ke belakang.. aku tengok pakcik cina tua tu buat-buat muka rilex..... celaka!! kentut plak cina apek tua ni!!! aku dengan kawan aku terus saja berlari keluar dan menuju ke rumah kami......................

"celaka kau, cina apek tua kerepot!!!! busuk!!! bau bangkai kentut kau!!!"

ya..!! memang malang tidak berbau pada malam itu.... BERBAU KENTUT BANGKAI!!!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
19 Comments


19 Orang Kentut Madu:

ijechan said... [Reply]

hahaha!! nasib baik korang stop kat tingkat 2 je. kalo tingkat 10, maunya nak hidu bau bangkai tu! cian apek cina tu tahan~ dah buka pintu lif, terus dilepaskan! hahaha

fzalah said... [Reply]

mcm srm je cite...last2 kentot...
busuk tul cite ni.keh3.

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

ijechan: tu la psl.. kalo tak, sure dah pengsan blom sempat smpai umah.. haha..

fzalah: hahaha.. tu la psl.. =P

IxoRa said... [Reply]

huhuhu...memula baca, suspen ! ingat jumpa hantu...

last2, kena kentut dgn apek tua! kihkihkihkih....

:D padan muka bro!

~ h a n i m h u s i n ~ said... [Reply]

hahahahahaha...mmg malang la bro...klu anem,anem kentut balikkk..ngehngeh

LiLacFlA said... [Reply]

tahniah ya. terkurang risiko kena kanser. ahaha

cik siti penguin said... [Reply]

starting cam crite seram. naik lif lak tu. tgk2 ape je. >_<

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

ixora: chaiittt..! nanti klu jmpa balik apek tu, sy kentut balik.. btol2 dpn muka diee..

anem: kebetulan angin xde dlm perot mase tu.. nak lepaskan camne? hhuhuhu..

lila: ape plak.. dah hampir terkena kanser ni tau.. hahaha..

cik siti: hahaha.. tu la psl.. terkena.. =P

Monkey D Luffy said... [Reply]

org teraiaya dimakbulkan doanya... ;p

~ h a n i m h u s i n ~ said... [Reply]

lain kali simpan angin spare k..hahaha..leh tak gtu?

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

kapten: hahaha..nyesal aku x doa awl2..

anem: alamak cik anem..storage kecik sgt ar.. adehhh..

pink_butterfly said... [Reply]

hahaha....nsib bek dah tgkt 2 bru pcik tume'releasekan das tembakannya...


klu dr ground floor lagik, maunya pengsan korang sblm smpai tgkt 2.

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

tu la pasal.. confirm biru muka..hahaha..

fafaz said... [Reply]

hahahah..
xpe2..
bile lagi mahu bau kentut dia kalu bukan sekarang..
heyk!

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

woohh..!klu wangi xpe fafaz oi.. ni bau bangkai.. berapa lama ntah dia peram.. gilosss... azab btol menerima bau tersebut..hakhak.. =P

cik syazni said... [Reply]

haha!! thanks singgah.. :)

Iliana said... [Reply]

alahai..ingatkan cite horror la td..
itu cite ape ye...disaster kot..
pasrah~

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

cik syazni: same2.. =)

iliana: hahahaha.. saje je wat gempak.. bru nmpak mnarik n laen dr yg laen.. =P

efyna.pinkladies said... [Reply]

menahan bau la.. adooii~~

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger