Ads: (Please Click!)

Monday, March 30, 2009

Jamming?


29 Mac 2009.. pagi..

"titt tiittt..! tit tiiiittttt..!", bunyi SMS aku masuk daaa.. aku pun baca..

"oit bro.. mu ada mana?", from Loque (ops..! bukan Loque Butterfingers, ok?)

"aku ada KL.. keje..", aku me-'reply' (uih rosak bahasa melayu..) SMS tersebut.. beberapa minit kemudian SMS masuk lagi..

"mu cakap mu keje kat KT.. bila masa plak mu keje KL?", Loque..

"kejap aje.. aku outstation.. pe cer?", balas aku..

"aduh.. aku baru je nak ajak mu jamming.. budak2 kite dah bising sbb takde guitarist.. bila bleh follow kitorang wehhh..?", Loque..

"jamming?! uyooo.. aku duk KL ni tetiap ari 'jam', mu tau?", aku..

"pergh..! ok la tu.. leh tunjuk kehandalan mu bermain gitar hasil jamming mu di KL.. mu jamming kat mane? ngan sape?", Loque menyusul..

"well.. bukan di studio..", jawab aku..

"dah tu? mana? rumah?", Loque..

aku jawab, "jalan raya utama KL!".. terus je diam Loque.. maybe marah ngan aku kot! hahahaha.. aku try call die.. marah btol die.. kata aku maen2 plak.. hahaha.. ye.. memang aku suka loyar buruk.. aku minta ampun minta maaf.. seb baek Loque baek orangnye.. dan dia maafkan aku.. hehe..

sorry la Loque.. aku takleh nak attend for the jamming session.. len kali okeh?

fikir-fikir balik.. aduhhh.. dah lama aku tak sentuh gitar.. rindunye.. jamming..? rindu gak.. dah hampir setahun tak sentuh gitar.. jari pun dah hampir lembut cam pompuan.. hehe.. dan plak sekarang asyik busy dengan keje.. oh keje..

adakah alam remajaku akan berakhir? urghhh..!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
5 Comments


5 Orang Kentut Madu:

Monkey D Luffy said... [Reply]

wah! ko pandai main gitar ker?

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

bleh la sikit2 kapten.. kdg2 jd lead kdg jd rythm..byk jd rythm la dari lead.. huhuhu..

9Nine said... [Reply]

aku dulu kaki jamming..
zaman sekolah menengah..

pikul beban said... [Reply]

wei dh tua bwk ah bertaubat jamming ape nyer.. hahhahahahahah

sic said... [Reply]

minat ngn gitar ke?
same la ngn aku...
lawat la blog aku...
ade sedas due aku citer psl gitar

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger