Ads: (Please Click!)

Wednesday, March 11, 2009

Jom korek idong!


apakah???

klik gambo ni kalu nak perbesor view.. (auto open new window)

agaknya bleh caye ke pakar kesihatan org kapiaq neh? apakah hanya nak perbodoh-bodohkan kita? hm.. tepuk dada, tanyalah selera..




*..silence..*




"er.. selera, selera.. boleh caye ke fakta kat atas ni, wahai selera?", kata aku sambil tepuk dada sendiri..

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
4 Comments


4 Orang Kentut Madu:

fzalah said... [Reply]

tajuk je ase nk munth ;p

Monkey D Luffy said... [Reply]

bijak tul doktor tu ya

Mencari Erti Hidup said... [Reply]

oh!!!!tidak!!
kembang tekak ne..

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

haipp haaaiippp! jgn muntah kat sini aaa.. hakhakhak.. =P

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger