Ads: (Please Click!)

Wednesday, March 25, 2009

Bos pompuan kerek?


"fedap btol aku ngan 'cik kak' kat ofis kite tadi tu..", kata aku..

"yang mana?", tanya kawan sepejabat aku..

"ala.. yang pot pet pot pet tadi tu la.. time server bermasalah tadi tu.. tak ingat?", soal aku..

"oh itu..! client tuuu..!"

"eh?! client ke?!", soal aku lanjut, terkejut..

"ye la.. ko ingat sape?? client kite la tu..", jawab kawan aku..

"takde la.. bising2 je tadi sampai aku nak wat keje pun sakit otak, kau tau tak?!"

"haha.. biasa la tu, latip.."

"meluat aku tengok.. dah la cakap cam kerek je.. macam bagus..", kata aku lagi..

"biasa la.. pompuan.. kalu dah pangkat tinggi sikit, mula la.. kerek!!!", tegas kawan aku..

"hahahahaha.. ye ke???"

"iyeeeeeeeeeeeeee..! ni bukan fakta aku sendiri reka, tau.. ni pompuan sendiri yang cakap kat aku!", tegas kawan aku.. "nak nak kalu pompuan tu boss! perghhhh..! die punye kereeekkkk.. kalah laki, kau tau tak?!"

"ooooo.. hmm..", aku berfikir sejenak, lantas aku berkata, "mungkin betul kot! hehe.."

ehem ehemm.. yang girls confirm terasa 'panas' baca perbualan aku ngan kawan kan? ilex.. think positive k? no wonder la zaman Rasulullah SAW pompuan tak layak jadi ketua.. ni la salah satu sebabnya.. bongkak + sombong.. mula la nak cakap besar dan bigmouth! *lepas geram betul aku hari ni.. muahahaha..*

apa pendapat anda???

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
11 Comments


11 Orang Kentut Madu:

cebisan harapan said... [Reply]

ermmmmm aaarrrrrrr..
x sumer bos pompuan cmtue kn?
byk2 kn bsvr ea..
sbr itu cntik..

IxoRa said... [Reply]

Kerek kah aku ini?

Sila jawab wahai 'dak ofisku!

Addeena Dzakwan said... [Reply]

eh, manede. die bising sebab pmpuan suka benda yang perfek. tuh mesti buat keje tak betul tu, hehe.

LiLacFlA said... [Reply]

apa maksud kerek tu kat sini ek?
hurm...

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

cebisan harapan: iye btol x smua mcm tu.. tp kbykannya ade sifat sombong dlm diri org pompuan kan?

ixora: "....." (xde dak ofis jwb..) kekekeke..

addeena: xlah.. saje bising2 mrh team kitorg x tentu pasal..

lila: kerek = sombong + poyo.. ecece.. mcm formula matematik la plak.. =P

Monster La La Land said... [Reply]

hahaha
lam bab2 bisnes2..pngurusan..blablabla..
laki mnguasai larr
rmai kate keje nan bos laki bes,sempoi,ajk lunch pon tayah na mke up2..
ihih..tp tahla
tgk org gak la
;)

Monkey D Luffy said... [Reply]

ada AMOI berpangkat opis aku memang KEREK GILA!

tapi bos perempuan aku BAIK GILA..

widydib said... [Reply]

amboi latip...
hehehe...perempuan kalau jadi bos maknenyer xcukup lelaki berkaliber la nak jd bos...huhu...

mo0ney said... [Reply]

kalo aku jd boss sure semua org syg sbb aku bukan jer xkerek malah baik hati

Naniey said... [Reply]

pissss....bukn seme bos ppuan rekek(kerek)x suke sebut kerek.. k..hahaha..tp de segelintir...tp kan...mmg mcm tuh pon..wakakaka

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

rasaksa(monster): tp dh susah lew nk jumpa boss sporting skrg.. bos pompuan ada mcm tu??? dlm seumo idop, x penah lg dgr bos pompuan duk smeja ngn worker die.. mesti cakap "ape brg duk smeja ngan depa.. depa pekerja aku, aku kna la jaga imej aku!" kan? kaannn..?

kapten: baik? wow.. ngorat sudaaa.. =P

widydib: sbenarnya sblom pompuan tu jd bos, laki dulu yg lantik dia.. maknanya, bila dh ada pangkat, mula nak blagak.. ada ke patut?

mooney: hahaha.. itu kalu 1st time jd bos ke camne? hekhek..

naniey: see.. see all my friends.. she told that so, ok? dah ade bukti pun.. pompuan sendri yg mngaku.. so, for the conclusion; pompuan mmg KEREK bila ada pangkat.. blah la..! hahahahaha.. jahatnye akuuuu~.. =P

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger