Ads: (Please Click!)

Sunday, March 22, 2009

Pingu di Stesen Petronas???


apakah???

anda kenal pingu, bukan? tadi saya terserempak dengan pingu..

eh..! bukan yang ni.. yang atas ni dalam TV.. yang aku jumpa ni real punya.. klik je sini kalu nak tau..

muahahahahahahahaha!!!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
9 Comments


9 Orang Kentut Madu:

Addeena Dzakwan said... [Reply]

wow, i am speechless. its, well. it's COOL:D

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

hahaha.. makes me pecah perot already.. =))

alien said... [Reply]

cana pingu boleh lari kat tempat panas nie..
hahahaha

LiLacFlA said... [Reply]

haha andakah yang sedang nyeluk poket ituww

aDuKa イスラム教 said... [Reply]

alien: tu la pasal.. aku pun nggak ngerti dong! hahahahahaha.. =))

lila: tu tuan belaan si pingu tu laaa.. hahahahaha.. =))

Monkey D Luffy said... [Reply]

mcm real... maybe peminat gak kot

AHMADSUFI6177 said... [Reply]

haha... lawak2...

thejijie said... [Reply]

hahhahahaha......!!

mo0ney said... [Reply]

sian dak tu.siap pkai spek itam tu.cool

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger