Ads: (Please Click!)

Monday, January 19, 2009

Gila..



"About 36% of offenders are foreigners or tourists who want to take pictures of the train; the rest are locals who want to pick up their fallen items like tickets and mobile phones, or take a shortcut to get to the right platform - Ebi Azly Abdullah, manager of RapidKL"

Gila.. Maybe diorg ni dh xtau nilai keselamatan diri dan nyawa sendri.. Aku nak duk nyandor or duk dekat ngan LRT ni pn dah takot.. Ni kan plak maen2 kat landasan dia.. Bukannya ape beb.. Keselamatan diri tu penting.. Ni plak nak bgambo la ape la kat landasan.. Eh eh! Ni bukan taman bunga or kawasan perlancongan nak snap sana sini gambo diiikkk..! Kalu btol la dah x sayang nyawa, isi borang wasiat dan borang derma.. Kot2 la mana tau kene langgar then berburai mane2 organ, leh gak derma kepada orang yg memerlukan.. X la 'membazir' sangat organ 'sia-sia' korg tu ek.. Hahaha..

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
1 Comments


1 Orang Kentut Madu:

Monkey D Luffy said... [Reply]

suruh diorang tulis wasiat dulu kat aku kan bagus

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger