Ads: (Please Click!)

Sunday, January 25, 2009

AF laknatullah?JOHOR BAHRU: Sesi uji bakat peserta Akademi Fantasi musim ketujuh (AF7) menerima sambutan luar jangkaan apabila 898 peserta, termasuk warga Singapura, membanjiri ruang pendaftaran di Hotel The Zon Regency di Stulang, di sini, mulai jam 7 pagi semalam.

Pengurus Kanan Perkhidmatan Kreatif Astro Production, Sooraj D Nair, berkata sesi uji bakat AF kali ini lebih menarik apabila penyertaannya dibuka kepada warga Singapura. Menurutnya, kebanyakan peserta berusia belasan tahun hingga 40-an membuat persiapan awal bagi meningkatkan keyakinan diri, sekali gus menambat hati juri sebaik sesi uji bakat bermula jam 11 pagi.

“Hari ini (semalam) seramai 25 peserta dari Singapura mendaftar dan kami mensasarkan jumlahnya meningkat esok,” katanya dalam sidang media... (baca selanjutnya)

Source: Harian Metro

Komen Ustaz Azhar tentang AF dan berkaitan dengannya..PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
0 Comments


0 Orang Kentut Madu:

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger