Ads: (Please Click!)

Friday, January 30, 2009

Agama-agama ciptaan Yahudi


Sebagaimana yg kita ketahui semua agama2 dan fahaman2 di dunia ini selain dari Islam seperti agama Hindu, Buddha, Kristian, Shinto, Jainism, Ahmadiah, Bahai, Qadiani, kapitalis, sosialis, komunis, fasis, syiah, wahabi, demokrasi, liberalisme dll adalah ciptaan Yahudi utk menafikan kerasulan Nabi Muhammad saw yg membawa Islam sebagai hanya satu2nya agama yg diiktiraf Allah swt utk umat manusia.

Agama menyembah berhala walaupun dimulakan oleh dan pada zaman Firaun dan Babylon tetapi telah dikembangkan oleh Yahudi di seluruh dunia untuk menghalang manusia daripada memeluk agama Islam yg di bawak oleh nabi Muhammad saw kerana di dalam semua kitab2 Rasul Allah termasuk Taurat, Zabur, Injil dan Al-Quran sudah dinyatakan akan datang seorang rasul di kalangan bangsa Arab iaitu Nabi Muhammad saw yg akan membawa agama Islam yg berdasarkan aqidah Tauhid kepada seluruh umat manusia. Jadi ribuan tahun sebelum kedatangan nabi saw kaum Yahudi telah mencipta pelbagai agama untuk bangsa2 di dunia ini utk menghalang mereka dari memeluk Islam bila dakwah Islamiah datang kelak.

Matlamat utama kaum Yahudi ialah untuk menguasai dunia, memperhambakan semua kaum bukan Yahudi untuk menguasai segala harta kekayaan yg terdapat di dunia ini kerana ada falsafah Yahudi yg mengatakan "Wang adalah Tuhan Yahudi Yang Cemburu". Jadi kaum Yahudi sgt takut kalau umat manusia manganut agama Islam apabila kedatangan Nabi Muhammad saw kerana mereka tahu hanya umat Islam sajalah yg tahu seluk-beluk penyelewengan Yahudi dari akidah Tauhid, kejahatan Yahudi membunuh beratus2 nabi Allah, meminda ayat2 Allah dari kitab2 suci, melaga2kan antara manusia supaya timbul peperangan sesama sendiri, membiakkan segala jenis maksiat spt judi, arak, pelacuran, perhambaan abdi, amalan usury (bunga), seks bebas, homo, lesbian jadi mereka mencipta berbagai2 agama supaya jgn sampai umat manusia memeluk Islam.

Kaum Yahudi Menyembah Raja Jin Azazil/Lucifer

Orang Yahudi mendakwa mereka menyembah Tuhan yg Satu sama seperti Islam tetapi sebenarnya mereka berbohong. Kalau mereka menganut akidah Tauhid sama seperti Islam sudah tentulah mereka sudah lama memeluk Islam pada kedatangan Nabi Muhammad saw. Tapi mereka enggan memeluk Islam krn aqidah mereka bukannya Tauhid sebenarnya. Mereka bukan menyembah Tuhan Yang Satu seperti mereka dakwa spt Hashem atau YHWH atau Edonai. Mereka bukannya mengamalkan ajaran Taurat (Torah) yg sebenarnya kerana kalaulah mereka mengikut ajaran Taurat yg sebenarnya kenapa mereka mengwujudkan segala jenis maksiat dan perkara2 kotor di atas muka bumi ini?

Kaum Yahudi mendakwa agama mereka Judaism lah agama mereka yg betul dan kitab Taurat (versi Yahudi) adalah kitab ikutan dan punca kekuatan spiritual dan kesatuan mereka. Tetapi apakah yg sebenarnya yg menjadi punca kekuatan spiritual dan kesatuan org2 Yahudi selama beribu2 tahun ini?Adakah kerana Judaism dan Taurat?Orang Yahudi mendakwa mereka Bangsa Terpilih dan punca mereka kuat dan bersatu selama ini kerana kekuatan spiritual agama Judaism dan kitab Taurat (versi Yahudi) mereka. Jadi Taurat dikatakan membawa kaum Yahudi kepada "nilai-nilai" murni org Yahudi yg membolehkan mereka menguasai dunia.

Sebenarnya punca kekuatan spiritual kaum Yahudi bukanlah dari Taurat atau Judaism. Punca kekuatan spiritual kaum Yahudi adalah ajaran mistik Kaballah iaitu di mana rabbi2 Yahudi menyembah dan berkomunikasi dengan Jin dan Syaitan untuk mendapatkan maklumat, ramalan, sihir dan jugak kekuatan spiritual dan hasil dari kesimpulan berkomunikasi dengan Jin Kafir dan Syaitan ini terciptalah Kitab Talmud iaitu Kitab Syaitan Yahudi...

Kalau org2 yg membawa dan mengembangkan agama Allah swt iaitu agama Islam di panggil ulamak Islam oleh orang2 Islam kita maka org2 yg membawa dan mengembangkan agama Syaitan atau agama Azazil atau agama Raja Jin Kafir di muka bumi ini ialah rabbi2 Yahudi. Rabbi2 Yahudi inilah 'ulamak-ulamak' Azazil iaitu ulamak2 iblis, ulamak2 Syaitan org2 yg mempraktikan dan mengembangkan ajaran Syaitan untuk menyesatkan kaum Yahudi selama beribu2 tahun sehingga sekarang.

Pemujaan terhadap Raja Jin Kafir Azazil/Lucifer atau Raja Syaitan dilakukan oleh rabbi2 Yahudi melalui ritual Kaballah di Synagog2 mereka berdasarkan dari ayat2 Setan dari Kitab Syaitan Talmud. Jadi Rabbi2 Yahudi inilah 'Ulamak-ulamak' Syaitan, Synagug2 adalah kuil2 atau rumah2 Syaitan dan Talmud adalah kitab Syaitan yg diterbitkan hasil dari komunikasi dengan Raja Jin Kafir Azazil atau Raja Syaitan/Iblis ini.

Kenapa Lambang Illuminiti atau Freemason Mata Satu?

Kenapa lambang illuminiti atau freemason atau dajjal yg kita tengok pada kuil2 Freemason atau Illuminiti menggunakan Mata Satu sebagai lambang mereka? Apa makna Mata Satu itu?Kenapa digunakan lambang Mata Satu dan tidak digunakan lambang2 lain?

Ini kerana Raja Jin Kafir Azazil/Lucifer atau Raja Syaitan ini yg merupakan tuhan yg disembah oleh kaum Yahudi bermata satu kerana satu daripada matanya buta kerana dicucuk dengan jarum oleh Nabi Idris as setelah Azazil cuba memperdayakan Nabi Idris as ketika sedang menjahit kain. Nabi Idris as merupakan orang yang pertama menenun kain. Azazil mencabar kalau Allah swt benar2 berkuasa bolehkah masukkan dunia ini ke dalam lubang jarum yg sedang digunakan oleh nabi Idris as untuk menjahit. Nabi Idris as kemudian menyuruh Azazil datang dekat untuk melihatnya memasukkan dunia ke dalam lubang jarum tiba-tiba dicucuknya mata Azazil hingga buta. Azazil asal matanya dua tetapi telah buta sebelah mata kerana dicucuk dengan jarum oleh Nabi Idris as. Jadi sebab itulah mata Azazil hanya satu sehingga sekarang. Para penganut Judaism dan Kaballah yg menyembah Azazil ini mengenali Azazil sebagai tuhan mereka yg bermata satu dan dijadikan lambang pada illuminiti2 dan Freemason mereka. Sebab itulah lambang Mata Satu ini yg merupakan lambang kehadiran Azazil di ritual2 freemason yg mengawasi setiap tindak-tanduk pengikut2 agama Judaism dan ajaran Kaballah ini.

Bagaimana Agama Hindu Menyembah Berhala Bermula?

Setelah Nabi Musa as membawa kaum Yahudi ini keluar dari bumi Mesir setelah di kejar Firaun maka di Sinai Nabi Musa as pergi berjumpa Tuhan di Gunung Sinai. Semasa ketiadaan nabi Musa as maka ada seorang Yahudi yg bernama Samiri (Shamir) yg telah membuat patung Lembu Betina dari emas dan menyesatkan kaum Yahudi supaya menyembah Lembu Betina ini. Sila lihat Surah Al-Baqarah yg bermaksud Lembu Betina ini. Apabila nabi musa as balik beliau telah menghalau Samiri ini keluar dari Sinai dan tempat pelarian pertama Samiri dan pengikutnya ialah di India.

Di sinilah yahudi Samiri telah memulakan ajaran menyembah berhala lembu betina kepada kaum Hindu dan lembu betina dianggap sebagai tuhan oleh kaum hindu sehingga sekarang. Kaum Yahudilah yg memperkenalkan ajaran menyembah patung dan sihir kepada kaum hindu di india sehingga sesat hingga sekarang. Ini kerana kaum Yahudi khuatir org2 India akan menganut agama Islam bila kedatangan nabi Muhammad saw maka disediakan agama bagi mereka terlebih dahulu agar jgn menganut agama Islam. Surah Al-Baqarah menceritakan bagaimana kejahatan Yahudi yg mencipta agama hindu menyembah lembu sehingga lembu tidak dapat dimakan di kalangan penganut hindu.


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
0 Comments


0 Orang Kentut Madu:

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger