Ads: (Please Click!)

Monday, April 19, 2010

Whutha Heck?!


Keywords search by: Today!

Keywords search by: This Week!

Whutha heck?! Terkejut beruk aku. Takde bende lain ke korang nak search, hah?! Aiyoyoyooo.. Salah satu petanda akhlak masyarakat kita yang dah down! Haha.

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
9 Comments


9 Orang Kentut Madu:

p[A]n[A]d[O]L said... [Reply]

wooo..
adakah ini tanda2 bhwa belog ini mngandungi byk n3 yg m'downkn masyarakat?
hahaha

mie said... [Reply]

wow!!!
adakah blog ini dilabelkan 18sx??
hehehheee

~ h a n i m h u s i n ~ said... [Reply]

keh3.

Kyuubi_85 said... [Reply]

wah, apa hal tu banyak sgt terlampau2 tu? haha

lotikus disarimankan said... [Reply]

tudiiiiiaaaa!!!
semua 18sx punya
hehehehhhe

aduka said... [Reply]

blog aku xde pn sumber2 yg bleh down-kan masyarakat lew..

T_T

/Dayah//Nurul/ said... [Reply]

pembedahan mata pun ada rupanya

Yatre Hayati said... [Reply]

wow.....kita punya pown sama jer lebih kurang....ntah pape la dorang ni search kat tenet...cuba la search benda yang elok2 sikit..haih...

Steward said... [Reply]

Nie dia keyword2 yang panas ni.. hehehe

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger