Ads: (Please Click!)

Saturday, April 17, 2010

Outing With Eddy


Seharian aku outing dengan Eddy, salah seorang rakan sebilik aku sewaktu kolej dahulu. Habis kolej pada tahun 2006. Lepas tu, tak jumpa-jumpa. Sekarang sesudah empat tahun berlalu, kami kembali bersua muka. Masing-masing tak berubah (dia cakap aku tak berubah, badan still maintain, dan aku pun cakap dia masih tak berubah, badan still maintain). Seharian juga kami menghabiskan masa di kedai menjual kereta control! Eddy menghabiskan RM 500 untuk satu kereta control! Wah wah.. teruja!

Esok, aku perlu menemani dia lagi hingga ke petang. Dia perlu mendaftarkan diri di Intan bagi mengikuti kursus di bawah seliaan kerajaan.

Aku tiada mood sangat mahu snap dan update blog. Jadi entry kali ini ringkas sahaja. Penat outing still ada. Tapi tidak mengapa. Kawan lama punya pasal, kan.

Kepada Dayah, sama-sama kasih kasihmu diterima! :P

Gambar hiasan je! :)

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
5 Comments


5 Orang Kentut Madu:

/Dayah//Nurul/ said... [Reply]

huhu. layan kete mainan.
thanks sgt ajar men link.
nasib baik laa latip ajar dayah ari tu senang nak faham. latip mmg cool la~

hans said... [Reply]

lama xmain kete mainan

Yatre Hayati said... [Reply]

dulu masa kecik2 suka nengok lelaki yang main keta mainan.skang....still suka gak..macm shildish jer nengok..hehehe

♥mawar said... [Reply]

OMG! kite suke main kete controll!! :D

Amirah Rashid said... [Reply]

dulu femes gila kete control ni. masing2 berlagak dgn kete masing2. skrg, dah berhabuk dkt rmh ni. haha

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger