Ads: (Please Click!)

Sunday, February 20, 2011

127 Hours (2011) BDRip DVDRip MKV XviD : Download Link


127 Hours
Satu lagi filem pengembaraan (adventure), drama, dan thriller terbaru yang telah ditayangkan di Malaysia pada 17 Februari 2011. Filem ini diadaptasi daripada kisah benar yang pernah berlaku suatu ketika dahulu. Antara filem drama pengembaraan yang mesti anda tonton!

READ MORE / LESS..

Filem ini dilakonkan oleh James Franco, Kate Mara, Amber Tamblyn, Sean Bott, dan ramai lagi. Filem ini diarahkan oleh Danny Boyle.

Sinopsis

Berkisar kisah benar yang luar biasa seorang pendaki gunung, Aron Ralston, untuk menyelamatkan diri setelah sebiji batu yang jatuh menimpa tangannya dan membuat dia terperangkap di suatu lembah di Utah. Selama lima hari berikutnya Ralston meneliti keadaan sekelilingnya dan bertahan dengan perlengkapan yang ada. Akhirnya dia memiliki keberanian dan prasarana yang cukup untuk melepaskan diri dengan segala cara yang diperlukan, dengan skala dinding 65 kaki dan cerunan lebih dari delapan kilometer sebelum ia akhirnya diselamatkan. Selama perjalanannya, Ralston merindui teman, kekasih, keluarga, dan dua pejalan kaki ia yang pernah ia temui sebelum kecelakaan itu. Apakah mereka menjadi dua terakhir dari orang-orang yang pernah ditemuinya?

Trailer



Download Link : (127 Hours) BDRip DVDRip MKV XviD

(Part 1) Warezxl.org_Best4u
(Part 2) Warezxl.org_Best4u

ATAU (Single Link)

FileServe

FileSonic

Macam mana mahu download? Anda perlu download hanya semua part bahagian tersebut sahaja. Untuk tengok, anda hanya perlu extract Part 1 sahaja. Untuk download Single Link pula, anda perlu pilih satu sahaja hosting, samada FileServe atau FileSonic. Kemudian, extract seperti biasa.

Selamat menonton!


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
5 Comments


5 Orang Kentut Madu:

ceritasekupang said... [Reply]

boleh tahan bosan juga cerita ni...

KAY said... [Reply]

nampak macam best,tp mesti jalan citer yer slow ni..

toyolkiut said... [Reply]

TK rasa cm x best je..
knapa sikit sngt sinopsis ia?
xleh nk byng kn jln citer ni..

Ohno!!! said... [Reply]

Aku rasa ramai yang tak suka cite ni kot....
Cite ni diorg ckp cam cite 'Buried'
Ramai yang tak suka cite buried, tapi aku suka, sebab cite tu nampak real... maksud aku situasi tu mmg realiti...
1 lagi cite best 'king's speech...
Aku rekemen kat tuan blog...
hehe

muhd said... [Reply]

lahh link part1 n part2 dh remove acano nak download nie haa???

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger