Ads: (Please Click!)

Sunday, February 20, 2011

Faster (2010) DVDRip : Download Link


Faster Movie
Permintaan Saudara Mohd Nazri.

Satu lagi filem aksi, jenayah (crime), dan drama lakonan Dwayne Johnson atau The Rock yang mesti anda tonton! Antara barisan pelakon di dalam filem ini adalah Dwayne Johnson (Gridiron Gang, The Scorpion King, The Mummy Returns), Billy Bob Thornton (Eagle Eye, Bad Santa, Monster’s Ball) dan pendatang baru Oliver Jackson-Cohen juga Carla Gugino (Watchmen), Maggie Grace (Taken) dan Moon Bloodgood (Terminator Salvation).

READ MORE / LESS..

Sinopsis

Filem yang telah ditayangkan pada 13 Januari 2011 bertajuk FASTER dibintangi oleh Dwayne Johnson (The Rock) berkisarkan mengenai seorang bekas banduan yang telah di penjara selama 10 tahun akhirnya bebas dan dia hanya mempunyai satu sahaja matlamat iaitu membalas dendam untuk kematian saudaranya dalam rompakan bank yang tidak sempurna lalu menyebabkan dia dipenjara. Filem yang dibintangi oleh Dwayne Johnson sebagai Driver. Dia memulakan misinya setelah dikejar oleh seorang veteran polis yang akan bersara dan seorang lagi pembunuh upahan. Bermulalah cerita misteri ini dengan penemuan butiran-butiran baru yang berkait rapat dengan pembunuhan saudaranya, menyebabkan matlamat akhirnya mungkin tidak lengkap.

TrailerDownload Link : (Faster) DVDRip Format MKV AVI

(Part 1) FileSonic - Thewarezscene.org_Fter
(Part 2) FileSonic - Thewarezscene.org_Fter
(Part 3) FileSonic - Thewarezscene.org_Fter

ATAU

(Part 1) FileServe - Thewarezscene.org_Fter
(Part 2) FileServe - Thewarezscene.org_Fter
(Part 3) FileServe - Thewarezscene.org_Fter

ATAU (Single Link)

Faster.2010.DVDRIP.x264-Betz

faster.-.www.WarezIT.org (AVI)

Selamat menonton!


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
0 Comments


0 Orang Kentut Madu:

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger