Ads: (Please Click!)

Sunday, August 22, 2010

Blog Facebook Fan Page



Hari ini aku rasa terbuka hati mahu buat satu Facebook Fan Page untuk blog aku ini. Melalui bacaan dari artikel blogger-blogger otai, Facebook Fan Page juga menjadi salah satu cara meningkatkan trafik blog kita. Tiba-tiba rasa minat mahu cuba timbul. Terus, aku buat satu Facebook Fan Page untuk blog aku ini pada petang tadi, beberapa jam sebelum waktu berbuka puasa.

Klik spoiler ini untuk meneruskan bacaan..

Pada peringkat permulaan, mungkin nampak biasa-biasa saja. Tidak mengapalah.

Tujuan aku buat satu Fan Page ini adalah untuk mengeratkan lagi silaturrahim di antara blogger-blogger yang aktif berinteraksi melalui blog atau Facebook aku. Yang selalu komen blog aku, yang selalu share artikel blog aku, dan beserta yang selalu like artikel blog aku di blog juga di ambil kira. Yang tidak di ambil kira hanya yang meninggalkan jejak di chatbox.

Sebenarnya aku tidak mahu diskriminasi. Fan Page, Facebook, hatta blog aku pun tiada sebarang halangan atau had-had tertentu untuk kita sama-sama berkongsi artikel dan saling berinteraksi. Samada di komen mahupun di chatbox. Aku suka sebenarnya. Cuma aku cukup anti iklan berbentuk MLM! Di Facebook Fan Page, aku buka kepada sesiapa saja yang mahu terbitkan (publish / post) artikel di sana. Tiada sebarang sekatan (filter) yang aku buat.

Diharapkan kalian dapat menyokong blog aku dan Facebook Fan Page blog aku ini.

Oh ya. Di sini aku ingin memberitahu bahawa Facebook Like/Recommend Button for Blogger ada sedikit update. Klik di sini.

Sekian, terima kasih.
Ayat akhir itu rasa macam menulis surat pula! Haha.


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
5 Comments


5 Orang Kentut Madu:

Mohd Adziim said... [Reply]

Kerjasama anda untuk follow fan page ini amat dihargai. Baru boleh jadi surat. hehe~

syahira ariff said... [Reply]

bagus!
baru bergerak setapak lagi
dah lengkap la faceblog kau

aku dah like!
=]

miss lolly a.k.a luvfareda said... [Reply]

hooooooooo.


utk tingkatkan trafik . bagus :)

Cik Peanut said... [Reply]

saya udah menjadi fans.biler dah ade fans. femes lah kan? nge~

hans said... [Reply]

dah join dah

P/S : Digi Sayang Aku Agaknya! Hahaha

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger