Ads: (Please Click!)

Wednesday, August 11, 2010

Emel Dari YUNA?


Hari ini aku terkejut besar tatkala membuka emel aku di Gmail. Terpampang satu nama yang cukup gah di kalangan anak-anak muda sekarang. Dia seorang penyanyi muda. Siapa tidak kenal gadis kecil molek yang bersuara ala-ala Norah Jones ini? Siapa tidak kenal gadis montok yang popular dengan lagu 'Yang Sebenarnya' ini? Siapakah yang tidak kenal gadis cantik ayu gebu yang pernah memenangi anugerah berprestij ini? Ya, namanya cukup gah. Dayah pun minat sangat sama dia. Tidak percaya? Tanya Dayah. Haha.

Siapakah gerangan gadis yang aku maksudkan ini?

Klik spoiler ini untuk meneruskan bacaan..








Ini dia! Yuna! *clap clap clap!*


Ini YUNA. Bukan Luna pensel warna tu, ya.

Buka saja emel aku, terpampang namanya. Jantung aku berdetak melaju.




Jangan cemburu, okey? Yuna telah menghantar emel kepada aku. Adakah aku ini peminat bertuahnya? Eh, tidak mungkin. Hakikat, aku tidak meminati langsung Yuna. Macam mana boleh jadi bertuah pula? Adakah aku bermimpi? Oh, tidak! Mulanya aku tidak perasan benar pada kandungan emel tersebut. Kemudian..


Klik sini kalau nak tahu..



Nah! Apabila baca betul-betul, barulah aku rasa terkena. Rupa-rupanya emel dari YouthSays! Dammit!

Punyalah bersungguh dan teruja benar aku dapat emel dari Yuna. Ingatkan si penyanyi comel itu. Kenapa guna nama Yuna weh? Aku sudah bluff! Yuna berkempen untuk membayar aku RM 7k? Mulia bebenor la si Yuna tu, kan? Menyanyi 'heng sana heng sini' (dialog P Ramlee dalam cerita Masam Masam Manis), suka suka hati mahu 'derma' RM 7k kepada aku. Gila ke apa? Tidak munasabah, kan? Mimpi la Yuna nak bagi kau RM 7k, Latip oi..! Haha!


(18SX) Pssttt.. aku pernah tengok live konsert Yuna. Tengok bukaan mulut dia. Mak oi.. luas gila! Bibir pun nampak macam tebal. Tak tahulah kot make-up ke apa. Tapi.. macam best je kalau dia dapat buat 'adegan' tu! Haha!


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
20 Comments


20 Orang Kentut Madu:

I n n z said... [Reply]

dah agak dah .
mesty yuna YS tuh
ahaha !

aduka said... [Reply]

innz:
yaa..
terkena suda..
T_T

Gadis said... [Reply]

hahaha kasihan deh lo!
:p


slmt berbuka posa~
(^^)

Amanina said... [Reply]

tak tengok pun tapi dah tahu dahhh. youthsays kan kan kan??? hahahaha. dah berlambak2 emel dr die. :D

/Dayah//Nurul/ said... [Reply]

apa ni berangan ngan yuna ke. keh3. angan2 bole gak jadikk kenyataan ni latip. kat mna live konsert yuna mu tgk latip :) syioknya. yuna lagu dia dan sebenarnya lahhhh yang hot, bukannya yang sebenarnya :D

hans said... [Reply]

dah tahu dah sebab sebelum nih pun ada orang gtau
hohoho

selamat berpuasa, selamat berbuka, selamat bertarawih dan selamat bersahur

P/S : Kalau Hari - Hari Macam Nih Mak Dengan Abah Tak Payah Dok Risau Dah!

lalink7 said... [Reply]

pesanan 18sx tue memang xleh blah la..memang orang yang bermulut luas suaranya sedap..
cth ~ ning baizura..

Katak Gomok Sulie said... [Reply]

hahahaha.....berlambak emel yuna dlm email aku juga..tp sejak diorg cop aku berkempen secara spam, aku dah tak msk YS..letih jek aku berkempen utk diorg..DENG!!!hehe...

slamat berpuasa latip..

aduka said... [Reply]

gadis:
selamat..
=)

aduka said... [Reply]

amanina:
ha'a..
huhu..
=P

aduka said... [Reply]

dayah:
saje je aku buat error..
tgk.. ko mesti repair..
mmg sah ko minat gile sama yuna..
hahaha..

aduka said... [Reply]

hans:
nape ko x bgtau aku?
haha..

aduka said... [Reply]

lalink:
haha.. hanya org kpla 18sx je phm..
haha..

aduka said... [Reply]

sulie:
aku mmg x pcya YS

Anonymous said... [Reply]

bukan yang sebenarnya, tapi dan sebenarnya.

- zuriey - said... [Reply]

(18SX) Pssttt.. aku pernah tengok live konsert Yuna. Tengok bukaan mulut dia. Mak oi.. luas gila! Bibir pun nampak macam tebal. Tak tahulah kot make-up ke apa. Tapi.. macam best je kalau dia dapat buat 'adegan' tu! Haha!....pelah maksud tersirat tu eh???erm....

aduka said... [Reply]

zuriey:
hahaha.. fikirkan..
=P

syahira ariff said... [Reply]

adegan ??
tak faham
ok,zuriey kat atas pun tak faham,aku pun tak faham
sila encik latip jelaskan

aduka said... [Reply]

syahira ariff:
aku x phm kenapa korg x phm..

ramadhanblog said... [Reply]

adegan apa tu latip.. bulan2 puasa ni banyak kan bersabar yer

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger