Ads: (Please Click!)

Wednesday, January 05, 2011

Gambar Follower Yang Tidak Senonoh!


Salam.

Aku agak terkejut petang semalam. Pada mulanya, aku terbaca satu status di Facebook oleh Alif Syk. Ini status beliau.

Read more/less..


Pada mulanya, aku tidak mengesyaki apa-apa. Aku terus balas komen beliau. Aku mengatakan bahawa kita tidak dapat membuang (delete) follower yang telah 'follow' blog kita. Kemudian, aku klik link yang diberi oleh beliau. Aku terus skrol dan mencari ruang kotak follower. Aku terkejut. Terkesima. Memang benar! Gambar porno di situ!


Nampak? Teruk bukan? Memang teruk!

Aku cuba klik follower tersebut. Memang sah! Si Blogger Lucah rupa-rupanya! Celaka betul. Oleh kerana rasa terdorong, aku cuba periksa kalau-kalau ada follower yang sebegini rupa di blog aku.

Tidak sampai satu minit, nah..! Ada juga di blog aku! Aduh!


Siapalah gerangan follower ini, ya? Alahai...


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
38 Comments


38 Orang Kentut Madu:

☺[ai][sUmi]☺Chan said... [Reply]

kalau ade folower bangang macam tu camne nk delete dia eyh?

/Dayah//Nurul/ said... [Reply]

mmg tak boleh remove kan follower lusyah tu ea aduka. alahai

Chaoi said... [Reply]

tu dah xder..ko dah delete ke bro?

nazihahisa said... [Reply]

erk...o_0

udin said... [Reply]

p mana gambaq profile follower tu.. mai nk tgok sat lagu mana rupa? hurm..

Tourism Malaysia said... [Reply]

cube block je dia kat dashbord >.<

si pendek dan moody said... [Reply]

parahhh, boleh delete ke??

Tourism Malaysia said... [Reply]

cube try nie....
1.pergi ke dahsbord..
2.klik dekat follower contoh:(189 Follower)
3.klik pula dekat follower yang tak disukai + benci + menyapah + tak suka
4.ada 3 option
a.add friends
b.send a massage
c.block this user
5.harap ini membantu >.<

yanae mohamad said... [Reply]

xley delete..tp boleh block je

mizzapple said... [Reply]

giler ke hape ltk gambar lucah!

Kamil ace said... [Reply]

owh, baru aku tau boleh block..

misyamissyou said... [Reply]

nape cam tu lak..de jugak..ishhh

Aduka said... [Reply]

@cik sumi
xleh delete kot..
=(

Aduka said... [Reply]

@dayah
xde penyelesaian.. biarkan aje la jwbnye..
T______________T

Aduka said... [Reply]

@chaoi
ada lagi.. guna nick 'hot world'..
T_________________T

Aduka said... [Reply]

@udin
gambar comolot..

Aduka said... [Reply]

@si pendek
xleh kot.. +__________+

Aduka said... [Reply]

@tourism malaysia
terima kasih!!
sgt2 membantu.. tp.. block je kan..
bkn delete kan..?
T________T

Aduka said... [Reply]

@yanae
ye btol.. aduhhh.. parah ni..

Aduka said... [Reply]

@mizzapple
gile? mmg gile pn.. gile sex! haha..

Aduka said... [Reply]

@kamil ace
same jugak.. sblom ni xtau sgt pn.. huhu.. =P

Aduka said... [Reply]

@misyamissyou
nak tarik trafik kot.. huhu..

muhamadsufian89 said... [Reply]

haha..kaki lucah pun minat blog kau bro..apa2 pun tahniah sebab follower kau dah lebih 1000..hehe

neyra shazeyra said... [Reply]

kegilaan. hahahaa btw BW... shoutmix gila lak

SayaAnonymous said... [Reply]

eh, xde pun..dia da unfollow ke??

saya_arief said... [Reply]

hahaha..
nak jugak..
;p

iniialahaku said... [Reply]

hahaha..klakarla plak...bengong lgila bnyak..camni pnya org pon ada ke??

Aduka said... [Reply]

@muhamadsufian
hehehe.. ntah.. bia la die.. mls nk block..
mekaceh bro pian.. ko bile lagi? hehe

Aduka said... [Reply]

@neyra shazeyra
ha'a.. kul 3 pagi baru orait shoutbox tuh.. sori ek..

Aduka said... [Reply]

@SayaAnonymous
entah.. dah blah kot..

Aduka said... [Reply]

@saya_arief
org len x nak, kau nak plak ek.. hahaha.. ape kate ko follow je die balik.. lalalala~~~
=P

Aduka said... [Reply]

@iniialahaku
ada la ni.. mcm2 la ragam follower kite.. kekekeke..
=P

amry said... [Reply]

gior la ada yang letak gambar cam tu, budus tul

Aduka said... [Reply]

@amry
memang sengal!

Yellow LEOpard said... [Reply]

eiuuwww..geli betol

acul said... [Reply]

sengal gegiler...

Aduka said... [Reply]

@Yellow LEOpard
haha.. terpaksa..

Aduka said... [Reply]

@acul
sengal gile..

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger