Ads: (Please Click!)

Thursday, July 30, 2009

KL.. again..


actually, ahad hingga selasa baru-baru ini aku ke KL secara senyap-senyap.. dengan korang pun aku tak bagitahu.. haha.. kejam kejam.. tujuan asal, nak cari tempat yang boleh recover/repair aku punya board hard dick disk yang dah terbakar.. cari punya cari sampai ke lowyat plaza pun cam hampeh.. ada satu company tu minta sampai RM 1,200 untuk recover aku punya 320GB hard disk.. gilo apo?! at last, aku just hangin around with friends aje area KL.. kat bawah ni sedikit gambar yang boleh aku tunjuk kat korang.. memang sedikit sangat pun.. malas nak tunjuk (interframe) banyak-banyak sangat.. haha..

bangunan KLCC yang sekejap aku bangga, dan sekejap aku tak bangga.. hahahaha..

aku sempat pusing-pusing area Bukit Bintang.. dan sempat juga aku snap tempat kerja (outstation) aku beberapa bulan yang lepas.. ni la banknya..

jalan-jalan juga.. sembahyang jangan dilupakan.. aku sempat singgah Masjid Kampung Baru.. snap sekali dengan KL Tower tuh.. hehe..

salah satu signboard pelik yang aku jumpa sepanjang pusing-pusing bandar KL.. cam bodoh sengal je signboard cenggini..

sebenarnya, ada satu destinasi yang cambest kat area Kampung Baru ni.. dah penat pusing-pusing kan.. perut pun dah lapar.. jadi, "let's jalan-jalan cari makan!" mana ek? KLIK SINI


JENG JENG JEEENNNGGGG!!!

ini la dia.. HR Steak House.. lapor weh! =P

ini yang aku minta.. Sizzling Lamb.. sodap!

plingggg!! kejap je aku mamam.. hahahaha..

kete buruk sape ntah.. hehehe..

interframe kejap.. =P

ensem tak aku? hahahaha.. =P

ada blogger nak jumpa aku di KL ke? maaf lew.. aku malas nak alert..


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
6 Comments


6 Orang Kentut Madu:

aku hUnNy (^_~) said... [Reply]

amboi..jalan sakan noo kanda..p xajk hunny pown ekk..smpi hti..:(

p/s : encem2..ngeee..:)

♥ sOFIa ♥ said... [Reply]

menakutkan oh signboard pelik tu.

apa punya tong seng ah.

Monkey D Luffy said... [Reply]

jenazah boleh beli pakaian kat situ ker?

haha

Ivy Metaga said... [Reply]

aduka sy nak ikuttttt jalan2...hehee

DilOt said... [Reply]

kalu jenazah yg beli..lintang pukang ar semua org..

kete buruk sape tu..mak aii...kalu kete aku agaknye kete kapcai la jwbye,,,

LuVidA^^ said... [Reply]

pakaian jenazah tu cmne?
errrr...

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger