Ads: (Please Click!)

Sunday, December 07, 2008

My Celcom Broadband Return


Yes! Yes! Akhirnyaaaaa..! Penantian penuh penyeksaan.. No internet means I'm dying.. Hakhakhak.. Baru td dalam kol 3 member aku, Uzeyr aka Uzairi, anto aku nyer berukband.. Dah 3 ari die pinjam berukband aku.. die x berkira pn aku pnjam laptop die slama sebulan! Last2 die pnjam berukband, aku plak resah ke sana ke mari xde tenet.. Maksud aku pegi CC sana pegi CC sini.. Ye la.. Aku bkn saje layan blog.. Dah keje aku pn related ngan internet.. xde internet slow la progress development phase aku.. Smalam saje dah berkali-kali aku call si Uzeyr sampai die pn dh boring nak angkat call aku.. Skejap aku ckp gini.. skejap aku ckp cenggitu.. konon mcm2 alasan aku bg kat die suh die anto balik berukband aku.. Hahahaha.. Seb baek die x kisah sgt.. Member2.. ape la sgt kan..? Sorry la Uzeyr.. x pasal2 citer psl nko masuk dlm blog aku.. Hakhakhak..

So leh la aku layan blog starting back from now on.. Seb baek rumah aku ni dkt area bandar.. Kalu dulu lagi lah.. Umah dalam bandar terussssss..! Bukak je mata..tu diaa!!! Kete lori bas teksi beca smua ada lalu lalang depan umah aku.. Nak plak nun depan umah aku ada kawasan parking.. Skrg aku dh pindah.. Dekat ngan kawasan perumahan.. Line Celcom Broadband kat sini xde masalah langsung.. Suuppp suuppppppp lajuuu cam kete api.. Tp xleh tanding ngan Streamyx nyer la kan.. Die tu sending data by packeting.. wireless pkai signal.. Packeting tu lossless data sending.. wireless lossy data sending.. Paham x? X paham cari then baca sendri dalam Wikipedia.. Hakhakhak..


PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
2 Comments


2 Orang Kentut Madu:

kimy said... [Reply]

celaka tul aku pakai celcom berukband mmg sgt slow nak manpos. skrg aku guna wifi dr rumah aku dari laju.

aDuKa said... [Reply]

hahaha.. kimy.. ko area mna?

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger