Ads: (Please Click!)

Thursday, December 11, 2008

Karangan Budak SPM


Repost:




Hakhakhakhakhakhak..!

PERHATIAN! Aktiviti PLAGIAT (copy & paste) sesuatu artikel tanpa pengetahuan dan kebenaran penulis adalah satu aktiviti/perbuatan yang TIDAK BERMORAL!

Ads: (Please Click!)
Comments
5 Comments


5 Orang Kentut Madu:

Ted said... [Reply]

HAHHAHA...lawak tol..ada gak org macam ni ek.tapi macam cite dia tu dibuat2 je

Caja said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
widydib said... [Reply]

aku dah bace ni...kat kemaman.
mu yg tunjuk..hu3

Tny said... [Reply]

Adushh!!!
Sian budak tu.. dh laa dia x brapa nk terror!!! :P
Kena pulak komen kt blog.. abusive ni..

aDuKa said... [Reply]

Ted: haha.. ni real punye.. SPM 2 thn lps.. sblom ni aku ade post dah tp error.. aku repost je tu.. =P

widydib: ya yaaa.. btol2.. aku dh lupe.. ngeee..

Tny: abuse? hakhak.. xpe.. nama bdk tu dirahsiakan.. ngeee..

Post a Comment

Ruang komen telah di-set sebagai 'dofollow'. Sila tinggalkan URL blog anda dengan cara yang bijak. Baca DI SINI untuk mempelajari SEO mengenai 'dofollow' link.

Kepada ANONYMOUS, sila tinggalkan link dengan cara yang bermoral sedikit.

Terima kasih kerana sudi membaca artikel ini dan menurunkan komen anda.

 

Blog Aduka Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger